Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhangwagen onderhoud bij Cluistra

Veilig de weg op? Laat uw aanhangwagen periodiek keuren. Breng uw aanhangwagen bij ons langs voor onderhoud, dan weet u zeker dat deze in handen is van echte vakmensen. Wij zijn een BOVAG-erkend bedrijf. Dat betekent dat wij alle reparaties en het onderhoud van aanhangwagens uitvoeren volgens de BOVAG-richtlijnen. Dus ook van onze occasions.

Een BOVAG-gekeurde aanhangwagen geeft u de zekerheid dat u de weg op gaat zonder gebreken aan uw aanhanger. Ook voldoet de aanhangwagen na onderhoud weer aan alle wettelijke eisen voor aanhangers, zodat u veilig kilometers kunt maken.

Aanhangwagen onderhoud of reparatie:

Aanhangwagen keuren? Zo gaan wij te werk:

Onderhoud van uw aanhangwagen is belangrijk om veilig kilometers te (blijven) maken. Wij adviseren u om dit jaarlijks te doen bij een professionele garage, zodat u zeker weet dat uw aanhangwagen in perfecte conditie de weg op kan. Wilt u rijden met een goed onderhouden aanhangwagen? Maak dan een afspraak.

Onze werkwijze is eenvoudig:

 • Wilt u uw aanhangwagen laten keuren? U belt ons voor een afspraak en komt in Veenendaal langs met de aanhanger.
 • Wij zetten uw aanhanger op de brug en controleren de aanhangwagen op alle BOVAG-punten. Vervolgens maken we een lijst met eventuele mankementen waaruit reparaties volgen.
 • We checken bij u wat er gerepareerd mag worden en geven u een prijsindicatie. Zonder uw goedkeuring gaan we niet aan de slag.
 • We voeren de reparaties uit en u krijgt de factuur per e-mail toegestuurd.
 • 90% van de onderdelen hebben wij op voorraad, waardoor we snel kunnen werken.
 • Als alle benodigde reparaties uitgevoerd zijn, krijg u een BOVAG-driehoekssticker als bewijs van een goed onderhouden aanhanger. Ook krijgt u het BOVAG-keuringsrapport mee.
 • Vanzelfsprekend ontvangt u ook 3 maanden BOVAG-garantie op onze reparaties.

Aanhangwagen onderhoud, wat kost dat?

U wilt uw aanhangwagen laten keuren of naar onze garage brengen voor een reparatie, en wilt weten wat dat kost. Daar kunnen wij echter geen eenduidig antwoord op geven. Wij controleren uw aanhangwagen volgens BOVAG-richtlijnen. Hierdoor kunnen wij eventuele mankementen in kaart brengen.

Is reparatie aan uw aanhangwagen noodzakelijk? En wilt u deze mankementen door ons laten repareren? Dan geven we u vooraf een prijsindicatie. Zonder uw toestemming gaan wij niet aan de slag. Vervolgens voeren we de reparatie(s) uit. Hiervan krijgt u een factuur per e-mail.

Wilt u uw aanhangwagen laten keuren en bent u benieuwd naar eventuele kosten? Voor meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen.


Wat controleren wij?

 • Banden
 • Oplooprem
 • Assen en chassis
 • Opbouw
 • Verlichting

En aanvullende punten voor autotrailers, boottrailers en kiepwagens.


Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden-Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf, maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.