Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Onderhoud en reparatie

Het is verstandig uw aanhangwagen minimaal één keer per jaar naar ons te brengen voor een onderhoudsbeurt. En vaker wanneer u hem intensief gebruikt. Met preventief onderhoud aan bijvoorbeeld wielophanging, remmen en verlichting zorgt u er namelijk voor dat uw aanhangwagen langer meegaat. U verkleint bovendien het risico op pech onderweg of zelfs een ongeval. Zo kunt u altijd met een gerust hart op weg.

Wat u zelf kunt doen:

  • Controleer regelmatig de bandenspanning en als de verlichting werkt.
  • Controleer de breekkabel op beschadigingen.
  • Houd uw aanhangwagen schoon.De zekerheid van een BOVAG-garantie

Cluistra is een BOVAG-gecertificeerd bedrijf. Daarmee weet u zeker dat uw aanhangwagen bij ons wordt onderhouden door professionele monteurs met kennis van zaken. Bij een BOVAG-onderhoudsbeurt keuren we direct uw wagen op basis van een vaste lijst met meer dan 50 punten. Zo’n keuring is niet wettelijk verplicht, maar geeft inzicht in de staat van uw aanhangwagen. Als er reparatie nodig is, kunnen we deze direct uitvoeren. Daarnaast maken we de remmen schoon en stellen we ze af. We smeren ook de oplooprem en alle draaiende delen en controleren onder meer de bandenspanning.

 

Wanneer de aanhangwagen door de keuring komt of we de reparaties hebben uitgevoerd, ontvangt u de BOVAG-keuringssticker. Vanzelfsprekend ontvangt u BOVAG-garantie op onze reparaties.

 


“Controle en preventief onderhoud zijn bij ons standaard.”

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.