Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Hoe werkt een BOVAG-onderhoudsbeurt?

De BOVAG-onderhoudsbeurt geeft zekerheid over de aanhangwagen. U kunt met een gerust hart aankoppelen en bij politiecontrole is het een prettige zekerheid te weten dat de aanhangwagen onlangs is gekeurd en onderhouden door de vakman. In Nederland geldt geen wettelijk verplichte keuring voor aanhangwagens, maar gesteld kan worden dat de BOVAG-onderhoudsbeurt in feite nu al een ‘APK-keuring’ omvat. En naast de volledige keuring van uw aanhangwagen wordt bij de BOVAG-onderhoudsbeurt ook direct onderhoud uitgevoerd. De onderhoudsbeurt wordt veelal geaccepteerd door politie, VCA en ISO. Veilig op weg dus.

Een BOVAG-onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud van alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen.De verschillende onderdelen worden gecontroleerd, waar nodig gedemonteerd en gesmeerd.

Bij deze onderhoudsbeurt wordt uitgebreid aandacht besteed aan de oplooprem, assen en chassis, opbouw en de verlichting.
Indien er geen gebreken aan het licht komen, of wanneer noodzakelijke reparaties zijn uitgevoerd wordt de BOVAG-keuringssticker uitgegeven als bewijs van een goed onderhouden aanhangwagen.

Keuringsrapport en -sticker

De conditie van de aanhangwagen wordt weergegeven in een duidelijk keuringsrapport. U kunt dan meteen zien of er, met het oog op de veiligheid, reparaties noodzakelijk zijn. Daarnaast worden er ook aanbevolen reparaties vermeld. Deze reparaties hebben niet direct gevolgen voor de veiligheid. Indien het keuringsrapport geen noodzakelijke reparaties laat zien, wordt u aanhanger voorzien van de BOVAG-keuringssticker.

Cluistra geeft vanzelfsprekend BOVAG Garantie op de verrichte werkzaamheden tijdens de BOVAG-onderhoudsbeurt.

 

 

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden-Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.