Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aluminium aanhangwagen te koop

Bij Cluistra Aanhangwagens krijgen we de vraag vaak: “Hebben julie ook een aluminium aanhangwagen te koop?” Ons antwoord? Natuurlijk, hoeveel wilt u er hebben? De waarheid is dat we heel veel verschillende soorten en maten aluminium aanhangwagens in ons standaard assortiment hebben. We luisteren dus eerst graag naar uw wensen, en naar hoe u de aanhangwagen voornamelijk gaat gebruiken. Dan komen we daarna met een advies op maat. “Deze aluminium aanhanger is net wat u zoekt.”  

Waarom een aluminium aanhangwagen kopen?

Wanneer u overweegt om een goede stabiele aanhangwagen te kopen, dan is een aluminium aanhangwagen natuurlijk al snel een hele goede keuze. Aluminium is erg slijtvast en tegelijk licht in het gewicht. Zo kunt u, ook met alleen een B rijbewijs, toch flink wat vervoeren. De aanhangwagens die wij voornamelijk in ons assortiment hebben, van het merk Hapert, zijn geschikt voor heel uiteenlopende werkzaamheden. Of u nu op zoek bent naar een kleine aanhanger, een open of gesloten aanhangwagen, voor transport of juist een kipper, er zit altijd wel iets bij dat past bij uw wensen en eisen. En als we het niet standaard op voorraad hebben, of wanner uw eisen net wat afwijken van wat ‘normaal’ is, dan maken we het gewoon voor u op maat!

Aluminium aanhangwagens kopen? Cluistra!

Kopen? Nieuw of tweedehands? Of toch liever huren of leasen?

Bij Cluistra Aanhangwagens zijn er opties in overvloed. Zo kunt u heel veel verschillende aluminium aanhangwagens uit voorraad nieuw kopen. Maar ook wanneer u liever kiest voor een occasion zit u goed bij Cluistra. Inruilen kan dan vaak ook, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Huren of leasen kan ook. Via jekuntmijhuren.nl kunt u ons complete assortiment aanhangwagens en hoogwerkers direct reserveren. Liever leasen? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Whatsapp