Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Soest

Een aanhanger kopen in Soest is een goede investering. Als u in het groen woont is er een grote kans dat u in de zomermaanden vaak een aanhangwagenbak nodig heeft voor tuinafval. Of misschien bent u als ondernemer afhankelijk van een aanhangwagen en is uw huidige aanhangkar aan vervanging toe. En er moet natuurlijk altijd gebouwd of gesnoeid kunnen worden. Ook zijn in Soest regelmatig evenementen, bijvoorbeeld in het Nationaal Militair Museum. Een degelijke koelwagen kan dan gewenst zijn. Bij Cluistra hebben wij een ruim aanbod aanhangwagens uit voorraad leverbaar. Wilt u een aanhanger kopen dan hoeft u bij ons dus nooit lang te wachten op uw aanhangwagen. Er is altijd wel een praktische kar voor u bij.

Een aanhanger voor uw project in Soest of Het Gooi

Wilt u een aanhanger kopen in de omgeving van Soest? U vindt de HAPERT-aanhangwagens van Cluistra op slechts 35 minuten rijafstand. Dankzij onze 40 jaar ervaring en de uitmuntende kwaliteit van deze aanhangers kunnen wij de hele regio Midden-Nederland bedienen. Zo hebben onze klanten niet alleen projecten in de directe omgeving van Veenendaal, maar ook in de Gooi- en Vechtstreek in plaatsen zoals Bussum, Naarden en Hilversum.

Welk type aanhangwagen heb ik nodig?

Als u zich afvraagt welke aanhangwagen voor uw situatie het meest geschikt is, dan is de vraag wat u wilt gaan doen met de aanhanger. Vervoert u vooral losse goederen uit uw huis en tuin, of in uw dagelijkse werk al stratenmaker of hovenier? Dan is een open aanhanger met een ladingnet een prima idee. Moeten de goederen hiernaast droog blijven of gekoeld, dan ligt de keuze voor een koelwagen of gesloten aanhangwagen voor de hand. En wilt u machines of auto’s vervoeren, dan is dat ook een mogelijkheid met onze autotransporters en machinetransporters.

Ervaar de vrijheid van een eigen aanhangwagen

Huurt u meestal tijdelijk aanhangers voor klussen in en rondom het huis? Of alleen op projectbasis, tijdens bepaalde werkzaamheden? In principe ideaal natuurlijk, maar naarmate deze werkzaamheden vaker voorkomen, kunnen de kosten flink oplopen. En waarschijnlijk let u bij huur aanhangers vooral op het feit dat deze dicht in de buurt te verkrijgen zijn. Of misschien bent u afhankelijk van vrienden of kennissen voor het lenen ervan. Daarmee bent u echter niet altijd verzekerd van kwaliteit. Ook wordt het op den duur vervelend om altijd maar gebonden te zijn, bijvoorbeeld aan huurperioden. Hierdoor kan de nodige onrust of stress ontstaan bij het klussen.

De voordelen van een nieuwe aanhanger bij Cluistra

Herkent u de bovenstaande situatie, dan wordt het tijd om eens een eigen aanhangwagen te overwegen. Of misschien heeft u al een aanhanger in uw bezit, maar komt u toch wat capaciteit tekort, en gaat u voor een grotere variant? En om uw rug te ontlasten, kan een aanhangwagen met laadkraan een mooie aanvulling zijn voor uw wagenpark. Kortom, genoeg redenen om uw klussen serieus te nemen en een eigen kwalitatieve aanhangwagen aanschaffen bij Cluistra.

Wat zeggen klanten over onze aanhangwagens?

Klanten van Cluistra zijn goed te spreken over onze aanhangwagens. Zoals we onlangs nog van één van onze klanten hoorden: “fantastisch bedrijf met kwaliteit spullen en zeer goede service.” Niet voor niets is onze gemiddelde klantbeoordeling een 8,9! Overtuig uzelf en lees meer beoordelingen van onze klanten.

Cluistra en Jekuntmijhuren

Al meer dan 40 jaar geleden richtte Marien Cluistra zijn aanhangerbedrijf Cluistra Aanhangwagens op. Wij zijn BOVAG-gecertificeerd. Dit betekent dat wij ons aan de richtlijnen van de BOVAG houden wat betreft het onderhoud van aanhangers en het opleiden van ons personeel. Onze monteurs en keurmeester zijn altijd op de hoogte van de meest up-to-date kennis omtrent aanhangwagens en alles wat hierbij komt kijken. Als het gaat om aanhangeronderhoud, nemen wij alle mankementen serieus. Ook stemmen wij het altijd van tevoren met u af wanneer een reparatie nodig is, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.
Cluistra heeft ook een verhuurtak, waarbij we niet alleen aanhangers verhuren maar ook hoogwerkers en verhuisliften, neem eens een kijkje bij Jekuntmijhuren.nl.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.

Whatsapp