Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Elst

Wilt u een aanhanger kopen in Elst? Dan bent u bij Cluistra op de juiste plek! In onze vakgarage in Veenendaal verkopen wij topkwaliteit aanhangers. Zowel voor particulier als zakelijk gebruik. Van open aanhangers met een enkele as, tot dubbelassers met een huif, koelwagens, autotransporters of plateau aanhangwagens. U kunt bij ons een aanhanger kopen voor alle mogelijke projecten. Of u nu hovenier bent of stratenmaker, onze HAPERT aanhangers zijn van de beste kwaliteit. Bekijk hieronder het ruime assortiment en kies uw ideale aanhangwagen. Let op; we bouwen op aanvraag ook aanhangwagens voor u op maat, die aan al uw wensen voldoen!

Aanhanger in de buurt van Elst (Utr.) kopen

Woont of werkt u in de buurt van Elst (Utrecht)? Dan is de werkplaats van Cluistra Aanhangers dichtbij u! U vindt ons langs de A12 in Veenendaal. We staan in de regio Midden-Nederland bekend om ons uitgebreide assortiment van de degelijke HAPERT-aanhangers. We zijn al jarenlang Premium dealer van dit topmerk. Aanhangwagens van HAPERT zijn van zeer duurzame kwaliteit en gaan jarenlang mee. Met één van onze aanhangers achter uw (bedrijfs)wagen, kunt u met een gerust hart de weg op. Van open aanhangers tot gesloten aanhangkarren en alles ertussenin. Zowel relatief lichte enkelassers als de wat zwaardere dubbelasser of tridemasser varianten zijn uit voorraad leverbaar.

Enkelasser of tandemasser nodig?

Een enkelasser aanhanger kan vaak al genoeg zijn om wat kleine spullen en losse materialen te vervoeren, zoals tuinafval en dozen bij het verhuizen in Elst. Maar heeft u veel gewicht te vervoeren? Bijvoorbeeld meubels, of bent u stratenmaker en wilt u toch wat zekerheid inbouwen wat betreft het laadvermogen? Dan kunt u beter kiezen voor een wat robuustere tandemasser variant. De wagens zijn iets stabieler en kunnen meer gewicht aan dan de enkelasser open aanhangwagens. Deze plateauwagens gaan tot een laadvermogen van wel 2.660 kg!

Zware aanhanger? Check het maximum trekgewicht van uw auto of bestelbus!

Wilt u een zware aanhangwagen kopen, dan moet u rekening houden met de maximale treklast van uw auto of bus. De geremde en ongeremde maximum te trekken massa van uw auto of bus is heel gemakkelijk na te trekken via het RDW.

Wat is uw ideale aanhangwagen?

Iedere ondernemer heeft weer zijn eigen wensen en eisen voor een aanhanger, wat voor hem het meest prettig werkt. Wat uw ideale aanhangwagen is, weet u dus zelf het beste. Hieronder lichten we een aantal aanhangwagens toe, met enkele eigenschappen. Wie weet komt u hier al een heel eind mee om te bepalen welke kar voor u het meest praktisch is. Komt u er niet uit, of wilt u een maatwerk aanhanger kopen in Elst? Kom langs of bel ons en we kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Een aanhanger met huif voor droge spullen

Gebruikt u de aanhanger alleen in de zomer, of moet de aanhanger uw spullen altijd droog overbrengen naar Elst? Een aanhangwagen met huif kan een mooie oplossing zijn. De huif is afneembaar, dus u kunt de aanhanger wanneer deze niet nodig is ook als bakwagen gebruiken.

Bespaar tijd en geld: aanhangwagens met kraan

Een aanhangwagen met kraan is ideaal voor ondernemers die zwaar materieel moeten vervoeren en verplaatsen. De hydraulische laadkraan is eenvoudig te bedienen en bespaart u heel wat kilo’s tilwerk en daarmee ook manuren. Van glaszetters, tot hoveniers of bouwvakkers gebruiken deze praktische alleskunners. Wilt u weten of deze investering rendabel voor u is? Bekijk eens onze tridemasser aanhangwagen met kraan of bel ons.

Transportaanhangwagens voor auto’s en machines

Heeft u dagelijks zwaar materieel te vervoeren, dan komt een transportaanhangwagen goed van pas. Bij Cluistra bieden wij niet zomaar een transporter of plateauwagen, maar een echte krachtpatser die jaren meegaat. Niet voor niets is de Hapert Indigo één van de bekendste aanhangwagens voor het vervoeren van auto’s en kleine machines, in Veenendaal, Elst en ver daarbuiten.
Dit is slechts een kleine greep uit ons aanhanger assortiment. Kom langs in onze garage en ontdek uw ideale aanhanger!

Rijbewijs B of rijbewijs BE nodig?

U heeft uw aanhangwagen gekozen, maar mag u er wel mee rijden? De meeste van onze klanten zijn ondernemers in de industrie of handel en hebben al een BE-rijbewijs. Maar toch is het belangrijk om even te melden: voor alle autotransporters is een BE rijbewijs nodig. Dit geldt voor alle auto + aanhanger combinaties van meer dan 3500 kilogram.

Wat zijn de prijzen?

De prijs van een aanhanger loopt nogal uiteen. Al onze aanhangers zijn van het merk HAPERT: dit betekent een topkwaliteit aanhanger voor een scherp tarief. Neem contact op met onze vakgarage voor de actuele prijsinformatie.

Occasions: vriendelijk voor de portemonnee

Ziet u de voordelen van een eigen aanhangwagen, maar ziet u op tegen het prijskaartje? Wij hebben voor minder geld zeer degelijke tweedehands aanhangwagens in ons aanbod. Neem dus eens een kijkje bij onze occasions.

Over Cluistra Aanhangwagens

Cluistra Aanhangwagens is al meer dan 25 jaar uw specialist voor allerhande aanhangwagens. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons in Veenendaal gevestigde familiebedrijf. Vindt u een aanhanger kopen toch een wat grote stap en wilt u liever huren? Dan kunt u ook hier terecht, bij Jekuntmijhuren (onze verhuurtak). In de verhuur hebben wij overigens ook nog ander aanbod zoals verhuisliften en BE-combinaties.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.