Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Oude aanhangwagens inruilen

Wilt u uw oude aanhangwagen inruilen voor een andere occasion of zelfs een nieuwe aanhanger? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wanneer u uw huidige aanhangwagen langsbrengt dan bekijken we samen de staat en bepalen we de inruilwaarde. Is de aanhanger zwaarder dan 750 kilo dan regelen we ook direct het overschrijven van het kenteken. U kiest vervolgens bij ons een andere occasion of nieuwe aanhanger uit en betaalt het verschil bij. Binnen no-time rijdt u naar huis, wij regelen de rest.

Kies voor gemak, ruil uw aanhangwagen in

Rij langs bij Cluistra, wij nemen u graag het werk uit handen. U hoeft niet langer zelf uw aanhangwagen op marktplaats te zetten of moeite doen om ‘m te verkopen. Bij ons krijgt u snel een eerlijke prijs voor uw oude aanhanger en een eerlijk advies bij de aanschaf van een andere occasion of nieuwe aanhangwagen.                            
                Neem contact met ons op

            
            
Diederik Cluistra

Eenvoudig omruilen

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is het adviseren van onze klanten. Daarom willen we het allemaal niet moeilijker maken dan nodig is. Wanneer u bij ons langs rijdt met uw huidige aanhangwagen dan krijgt u direct een eerlijk advies, een eerlijke inruilprijs en een vlotte afhandeling. Wanneer een aanhanger zwaarder is dan 750 kilo dan heeft deze een eigen kenteken. Wij kunnen deze ter plekke overschrijven en ook een andere occasion of nieuwe aanhanger eenvoudig op uw naam zetten. Alles aan één balie, wel zo gemakkelijk.

Snel en veilig

Bij aankoop van een andere aanhangwagen kunt u er zeker van zijn dat deze veilig en getest is. De banden, de remmen, de verlichting, alles wat nodig is om u veilig weg te kunnen laten rijden. Onze monteurs staan klaar om u snel en vakkundig te helpen.

“U krijgt bij ons een eerlijk advies want we zien u graag weer terugkomen.”

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.

Whatsapp