Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Tiel

In Tiel is altijd genoeg werk te doen, waarbij een degelijke aanhanger goed van pas komt. Diverse evenementen sieren de fruitstad, met natuurlijk als hoogtepunt in de nazomer het Fruitcorso. Of u nu fruitmozaïeken legt, horecaondernemer bent bij Appelpop, of verantwoordelijk bent voor het (dagelijkse) (groen)onderhoud in stad en wijk. Wilt u een aanhanger kopen, dan vindt u zeker weten een geschikt model bij Cluistra Aanhangwagens. Bekijk hieronder onze kwaliteitsaanhangers voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Aanhanger kopen in de buurt van Tiel

Woont of werkt u in Tiel, dan is een nieuwe aanhanger van Cluistra niet ver uit de buurt. Op een halfuurtje rijden vindt u onze werkplaats, waar de opties met ons assortiment eindeloos zijn.

Enkelasser of tandemasser aanhanger?

Open of gesloten aanhangers, van enkelasser tot dubbelasser of tridemasser, met of zonder de mogelijkheid tot kiepen. Alles is mogelijk bij Cluistra. Zelfs een driewaarts kiepende aanhangwagen behoort tot de mogelijkheden. En alsof dat nog niet genoeg is, verkopen wij onze aanhangwagens altijd tegen een gunstige prijs. Niet onbelangrijk bent u bij ons verzekerd van de beste service en onderhoud. Zodat u in de omgeving Tiel en ver daarbuiten nog vele veiliger kilometers tegemoet gaat met uw aanhangwagen!

Officiële HAPERT dealer

Cluistra is een officiële HAPERT dealer, en wij verkopen dan ook met name aanhangwagens van dit topmerk. Deze wagens staan bekend om hun duurzame, betrouwbare design waardoor uw lading altijd goed te bevestigen is en de aanhangwagen zeer stabiel is. De aanhangers voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Naast onze HAPERT wagens verkopen wij nog enkele enkelassers van merken als Saris (King), evenals boottrailers en aanhangwagens. Behalve ons nieuwassortiment bieden wij ook nog diverse occasions aan. Bekijk ook ons aanbod tweedehands aanhangers.

BOVAG-erkend vakbedrijf

Wij weten hoe belangrijk het is om betrouwbaar materieel in huis te hebben, zeker als u hier als ondernemer afhankelijk van bent. Daarom zijn wij een BOVAG-erkende vakgarage. Al onze medewerkers zijn door de BOVAG-gecertificeerd, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van alle actuele kennis rondom aanhangers. Mocht er dus een probleem zijn met uw aanhangwagen, dan kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of een reparatie. Wij raden aan om de aanhangwagen elk jaar bij ons langs te brengen voor onderhoud, zodat u altijd rondrijdt met een wagen in topconditie!

Maatwerk aanhangwagens

Niet alleen hebben wij de degelijke kwaliteit HAPERT aanhangwagens in huis, ook maakt Cluistra aanhangers op maat naar uw wensen. Van een aangepaste wielas tot aan een complete opbouwconstructie. Wij sleutelen graag voor u, en onze specialisten denken hierbij graag met u mee. Dus laat uw wensen aan ons weten en wij kijken wat we voor u kunnen doen!

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.