Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Amersfoort

Wilt u een aanhanger kopen in de buurt van Amersfoort? Rijd dan eens langs bij Cluistra Aanhangwagens. Wij hebben een ruim aanbod van meer dan 25 verschillende soorten aanhangwagens voor ondernemers en particulieren.

Of het nu gaat om een aanhanger waarmee u af en toe op vakantie wilt gaan, of spullen naar de stort brengen, of juist om een robuuste aanhangwagen waar u voor uw bedrijf elke dag zware spullen mee moet vervoeren, bij Cluistra hebben we wat u nodig hebt.

Wilt u wel een aanhanger kopen in Amersfoort of omgeving, maar weet u nog niet zeker welke aanhangwagen het meest praktisch is voor uw situatie? Bel ons gewoon, wij adviseren u graag. Bekijk hieronder het assortiment!

Aanhangwagens voor ondernemers en particulieren in Amersfoort

Heeft u een aanhangwagen nodig in Amersfoort? Bij Cluistra Aanhangwagens hebben we een heel compleet asoortiment. Van enkelasser bakwagen, een tandemasser plateauwagen, of een koelwagen als voorraadwagen voor uw horecastand, en nog tientalle andere opties, we laten u graag zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. Wij bespreken dan onder het genot van een kop koffie waarvoor u de aanhanger gaat gebruiken en wat uw wensen zijn. We kijken samen welke wagen het meest passend is voor uw situatie. We kunnen ook maatwerk leveren, van een extra accessoire tot een compleet nieuwe opbouw. Voor de iets krappere portemonnee bieden wij ook regelmatig diverse tweedehands aanhangers.

Topkwaliteit betrouwbare aanhangers voor uw bedrijf

Als ondernemer is het van levensbelang dat uw aanhangwagen altijd in topconditie verkeert, en dat u erop kunt vertrouwen dat deze jarenlang meegaat. U investeert tenslotte niet voor niets in uw bedrijf. Daarom hebben wij ervoor gekozen om Hapert premium dealer te worden. Deze producent heeft namelijk aandacht voor kwaliteit, en biedt de meest robuuste aanhangers van Europa. Onze vakbekwame en gepassioneerde monteurs en keurmeester leveren de aanhangwagen, koelwagen, of transport aanhangwagen vervolgens graag in piekfijne staat bij u af! Ook kunt u bij ons terecht voor jaarlijks onderhoud, wij adviseren u hier graag over.

Een aanhanger met huif voor droge spullen

Gebruikt u de aanhanger alleen in de zomer, of moet de aanhanger uw spullen altijd droog overbrengen naar Amersfoort? Een aanhangwagen met huif kan een mooie oplossing zijn. De huif is afneembaar, dus u kunt de aanhanger wanneer deze niet nodig is ook als bakwagen gebruiken.

Enkelasser of tandemasser?

Een enkelasser aanhanger kan vaak al genoeg zijn om wat kleine spullen en losse materialen te vervoeren, zoals tuinafval en dozen bij het verhuizen in Amersfoort. Maar heeft u veel gewicht te vervoeren? Bijvoorbeeld meubels, of bent u stratenmaker en wilt u toch wat zekerheid inbouwen wat betreft het laadvermogen? Dan kunt u beter kiezen voor een wat robuustere tandemasser variant. De wagens zijn iets stabieler en kunnen meer gewicht aan dan de enkelasser open aanhangwagens. Wij hebben ook heavy duty aanhangwagens die tot een maximaal laadvermogen van 3500kg gaan.

Zware aanhanger? Check het maximum trekgewicht van uw auto of bestelbus!

Wilt u een zware aanhangwagen kopen, dan moet u rekening houden met de maximale treklast van uw auto of bus. De geremde en ongeremde maximum te trekken massa van uw auto of bus is heel gemakkelijk na te trekken via het RDW.

Alle type aanhanger accessoires bij Cluistra

Een aanhangwagen is een gebruiksvoorwerp. Onvermijdelijk zal er dus een onderdeel slijten of kapotgaan. Wilt u onderdelen of accessoires laten vervangen of los kopen, dan zit u ook bij Cluistra goed. Of het nu gaat om aanhanger banden, neuswielen, aanhangersloten of verlichting voor uw aanhangwagen, de meeste accessoires en onderdelen voor uw aanhanger hebben wij bij Cluistra op voorraad.

Occasions: vriendelijk voor de portemonnee

Ziet u de voordelen van een eigen aanhangwagen, maar ziet u op tegen het prijskaartje? Wij hebben voor minder geld zeer degelijke tweedehands aanhangwagens in ons aanbod. Neem dus eens een kijkje bij onze gebruikte aanhangwagens.

Over Cluistra Aanhangwagens

Cluistra Aanhangwagens is al meer dan 25 jaar uw specialist voor allerhande aanhangwagens in Midden-Nederland. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons in Veenendaal gevestigde familiebedrijf. Vindt u een aanhanger kopen toch een wat grote stap en wilt u liever huren? Dan kunt u ook hier terecht, bij Jekuntmijhuren (onze verhuurtak). In de verhuur hebben wij overigens ook nog ander aanbod zoals verhuisliften en BE-combinaties.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.

Whatsapp