Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

De beste kipper aanhangwagen vindt u bij HAPERT: HAPERT Cobalt

Bent u op zoek naar een transportoplossing voor het vervoeren van onder andere groen afval, grofvuil en los gestort of rollend materiaal? Dan adviseren wij u om een kipper aanhangwagen uit de Cobalt-serie van HAPERT te kopen. Niet alleen het transporteren, maar ook het lossen van al uw materiaal wordt met deze open aanhanger erg gemakkelijk. Kiest u voor dit specifieke model, dan wilt u vanzelfsprekend een kipper kopen, die voldoet aan al uw vervoerswensen.

HAPERT levert de meest betrouwbare kippers, die aan de hand van uw wensen en eisen geheel op maat kunnen worden uitgevoerd. Zo kunt u bij ons kiezen tussen de Cobalt HB-1; een achterwaartse enkelasser, of de Cobalt HB-2; een tandemasser kipper en de Cobalt HM; een driezijdig kippende aanhangwagen, voorzien van hand- of elektrische bediening. Bij de elektrische versie is de accu en de pomp altijd veilig opgeborgen in een bak met kunststof deksel. Een acculader wordt standaard geleverd bij ‘Cobalt +. Multi’

De verschillende typen Hapert Cobalt kipper aanhangers

Hapert Cobalt HB

Achterwaartse kipper aanhangwagens

De Cobalt HB is een achterwaartse kipper aanhangwagen, verkrijgbaar als enkelasser of tandemasser en is voorzien van een solide hydraulische cilinder. Deze kipper aanhangwagen is voorzien van het HAPERT-ladingvastzetsysteem, inclusief in de zijrand geïntegreerde bindbeugels (1000 kg p/s).

Hapert Cobalt +

Tandemasser achterwaarste kipper aanhangwagen

De Cobalt + kipper aanhangwagen van HAPERT, is een achterwaarts kippende aanhangwagen. Deze type kipper aanhangwagens zijn voorzien van een solide hydraulische cilinder en kunnen door middel van een handpomp of volledig elektrisch, bediend worden.

Hapert Cobalt HM

Tandemasser driezijdige kipper aanhangwagen

Onze Cobalt HM modellen zijn driezijdig kippende aanhangwagens en beschikken over solide hydraulische cilinders en kunnen uitgerust worden met een handpomp of elektrische bediening. Deze driezijdige kippers zijn leverbaar als tandemasser (HM-2) en drie-asser (HM-3).

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Op maat gebouwd?

In ons assortiment vindt u honderden verschillende aanhangwagens. Wilt u een wagen die volledig aan uw wensen voldoet, dan bouwen wij in onze eigen werkplaats uw aanhangwagen op maat met complete opbouwconstructie. In ons magazijn hebben we een grote voorraad aan alle denkbare materialen. En in onze werkplaats zagen we bijvoorbeeld aluminium en houten platen op maat. Vertel uw persoonlijke wensen, dan adviseren wij u over het beste ontwerp en gaan we aan de slag.

Stel uw vraag

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Recent afgeleverde kipper aanhangwagens

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde kipper aanhangwagens.

Enkelasser of tandemasser kippers: een multifunctionele aanhangwagen

Alle Cobalt kippers van HAPERT zijn zeer compleet uitgerust:

  • Volledig gelast, stalen, volbad verzinkt boven- en onderchassis.
  • Een degelijk opklapbaar steunwiel is standaard bij deze open aanhangwagens (bij de Cobalt HB-1 is dit een optie).
  • Solide, hydraulische cilinder inclusief standaard handpomp.
  • Aluminium borden met gebruiksvriendelijke, ingebouwde sluitingen.
  • Aan de onderzijde scharnierend achterbord.
  • Vier uitneembare hoekrongen.

Overtuig uzelf van het vernuft van deze wagens, en kom eens langs in onze werkplaats.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.

Kipper aanhangwagens met ingenieus vastzetsysteem

Alle HAPERT Cobalt kippers zijn uitgerust met geanodiseerde aluminium wanden. Bovendien is het achterwaartse enkelasser kipper model Cobalt HB, het driezijdig tandemasser kipper model Cobalt + en het driezijdig kippend model Cobalt HM voorzien van het ingenieuze TÜV-gecertificeerde, HAPERT-ladingvastzetsysteem. In de zijrand van de aanhangwagen zijn bindbeugels geïntegreerd, zodat uw lading zo stabiel en veilig mogelijk vervoerd kan worden. Kiest u ervoor om een Cobalt kipper te kopen, dan profiteert u bovendien van een uitgebreide keuze aan uitvoeringen, opties en accessoires.

Naast de achterwaartse enkelasser en tandemasser kipper beschikt het driezijdige model, de Cobalt HM-2 Ferro over een in de constructie geïntegreerde, uit één stuk gezette, 3 millimeter dikke, volbad verzinkte stalen bodem.

Voor de constructie van onze robuuste kippers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo blijft de betrouwbare HAPERT kwaliteit gewaarborgd, waar alle onze aanhangwagens zo om geroemd worden.

De Cobalt kipper aanhanger onderscheidt zich daarnaast op het gebied van robuustheid, veelzijdigheid, betrouwbaarheid, veiligheid en gebruikersgemak. Bovendien bieden wij op basis van uw beschikbare budget een HAPERT aanhangwagen tegen de scherpste prijs. Onze Qualified en Supporting Dealers adviseren u graag over de best passende aanhanger voor uw specifieke toepassing.

Maak een afspraak voor meer informatie