Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Zeist

Als u een aanhanger wilt kopen in Zeist, dan vindt u deze bij Cluistra Aanhangwagens. Wij hebben een ruim aanbod van meer dan 40 verschillende soorten aanhangwagens voor ondernemers en particulieren. Door de bosrijke ligging is er altijd wel snoei- en tuinafval te vervoeren in Zeist. Maar of u hovenier bent in de Slotstad, of de aanhanger gebruikt voor machinevervoer, is nogal een verschil. Wilt u een aanhanger kopen maar weet u nog niet zeker welke aanhangwagen het meest praktisch is voor uw situatie? Bel ons gewoon, wij adviseren u graag. Bekijk hieronder het assortiment!

Aanhanger in de buurt van Zeist kopen

Woont of werkt u in de buurt van Zeist? Dan vindt u de werkplaats van Cluistra op slechts een halfuur rijafstand. Wij staan in de regio Midden-Nederland bekend om onze degelijke HAPERT-aanhangers (officiële dealer). Aanhangwagens van dit merk zijn van zeer duurzame kwaliteit en gaan jarenlang mee. Met één van onze aanhangers achter uw (bedrijfs)wagen, kunt u met een gerust hart de weg op. Van open aanhangers tot gesloten aanhangkarren en alles ertussenin. Zowel de wat zwaardere dubbelasser als de tridemasser varianten zijn uit voorraad leverbaar.

Wat is uw ideale aanhangwagen?

Iedere ondernemer heeft weer zijn eigen wensen en eisen voor een aanhanger, wat voor hem het meest prettig werkt. Wat uw ideale aanhangwagen is, weet u dus zelf het beste. Hieronder lichten we een aantal aanhangwagens toe, met enkele eigenschappen. Wie weet komt u hier al een heel eind mee om te bepalen welke kar voor u het meest praktisch is. Komt u er niet uit, of bent u op zoek naar een geheel op maat gebouwde aanhanger? Wij maken regelmatig maatwerk aanhangers voor diverse ondernemers, niet alleen in Zeist maar in de hele regio Midden-Nederland. Bel ons dus gewoon en we kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Een aanhanger met huif voor droge spullen

Gebruikt u de aanhanger alleen in de zomer, of moet de aanhanger uw spullen altijd droog overbrengen naar Zeist? Een aanhangwagen met huif kan een mooie oplossing zijn. De huif is afneembaar, dus u kunt de aanhanger wanneer deze niet nodig is ook als bakwagen gebruiken.

Bespaar tijd en geld met een aanhangwagen met kraan

Een aanhangwagen met kraan is ideaal voor ondernemers die zwaar materieel moeten vervoeren. De hydraulische laadkraan is eenvoudig te bedienen en bespaart u heel wat kilo’s tilwerk en daarmee ook manuren. Van glaszetters, tot hoveniers of bouwvakkers gebruiken deze praktische alleskunners. Wilt u weten of deze investering iets voor u is? Bekijk direct onze tridemasser aanhangwagen met kraan of bel ons.

Transportaanhangwagens voor auto’s en machines

Heeft u dagelijks zwaar materieel te vervoeren, dan komt een transportaanhangwagen ideaal van pas. Bij Cluistra bieden wij niet zomaar een transporter of plateauwagen, maar een echte krachtpatser die jaren meegaat. Niet voor niets is de Hapert Indigo één van de bekendste aanhangwagens voor het vervoeren van auto’s en kleine machines, in Zeist en ver daarbuiten.
Dit is slechts een kleine greep uit ons aanhanger assortiment. Kom langs in onze garage en ontdek uw ideale aanhanger!

Al onze aanhangwagens

De diverse typen aanhangers die wij verkopen, zijn:

Zware aanhanger? Check het maximum trekgewicht van uw auto of bestelbus!

Wilt u een zware aanhangwagen kopen, dan moet u rekening houden met de maximale treklast van uw auto of bus. De geremde en ongeremde maximum te trekken massa van uw auto of bus is heel gemakkelijk na te trekken via het RDW.

Maatwerk aanhangwagens

Heeft u al onze aanhangwagens bekeken en zit er niet de juiste kar voor u bij? Als een standaardmodel niet aan uw eisen voldoet, kunt u Cluistra altijd vragen om aanvullende opbouw of accessoires. Maatwerk aanhangers installeren wij op verzoek zelf, van een eenvoudige accessoire tot een complete opbouw. Stel zelf uw ideale aanhanger samen. Bekijk ook de aanhangwagens die wij bij klanten afgeleverd hebben.

Heldere communicatie

Altijd vervelend als u niet de juiste persoon te pakken krijgt wanneer er iets aan de hand is met uw aanhangwagen. Bij Cluistra zit u gelukkig goed, want u vindt bij ons geen belmenu’s of omslachtige communicatie. Ons credo is dan ook “doen wat je zegt en zeggen wat je doet”. Snel schakelen, daar staan wij om bekend. Dus mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u ons altijd bellen.

Rijbewijs B of rijbewijs BE nodig?

U heeft uw aanhangwagen gekozen, maar kunt u er wel mee rijden? De meeste van onze klanten zijn ondernemers in de industrie of handel en hebben al een BE-rijbewijs. Maar toch is het belangrijk om even te melden: voor alle autotransporters is een BE rijbewijs nodig. Dit geldt voor alle auto + aanhanger combinaties van meer dan 3500 kilogram.

Wat zijn de prijzen?

De prijs van een aanhanger loopt nogal uiteen. Al onze aanhangers zijn van het merk HAPERT: dit betekent een topkwaliteit aanhanger voor een scherp tarief. Neem contact op met onze vakgarage voor de actuele prijsinformatie.

Occasions: vriendelijk voor de portemonnee

Ziet u de voordelen van een eigen aanhangwagen, maar ziet u op tegen het prijskaartje? Wij hebben voor minder geld zeer degelijke tweedehands aanhangwagens in ons aanbod. Neem dus eens een kijkje bij onze aanhanger occasions.

Over Cluistra Aanhangwagens

Cluistra Aanhangwagens is al meer dan 25 jaar uw specialist voor allerhande aanhangwagens. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons in Veenendaal gevestigde familiebedrijf. Vindt u een aanhanger kopen toch een wat grote stap en wilt u liever huren? Dan kunt u ook hier terecht, bij Jekuntmijhuren (onze verhuurtak). In de verhuur hebben wij overigens ook nog ander aanbod zoals verhuisliften en BE-combinaties.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.