Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger reparatie bij Cluistra

Laat uw aanhanger repareren bij Cluistra. Wij zijn een BOVAG-gecertificeerd bedrijf, dus bij ons weet u zeker dat u te maken heeft met professionele, vakbekwame monteurs. Wij scholen ons personeel regelmatig bij met de meest actuele kennis over aanhangers. Van aanhanger remmen afstellen tot aanhanger as reparatie: geen gebrek blijft bij Cluistra onopgemerkt tijdens aanhangwagen reparaties.

Reparaties en onderhoud: standaard 3 maanden garantie

Aanhanger reparatie op de planning? Alle aanhangwagens, van motortrailer tot koelwagen, kennen wij van binnen en van buiten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij vanwege ons vakmanschap reparaties op de juiste manier uitvoeren. Namens de BOVAG geven wij u daarom 3 maanden garantie op alle reparaties en onderhoudsbeurten.

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze is eenvoudig:

  • U belt ons voor een afspraak en u komt in Veenendaal langs met de aanhanger.
  • Wij zetten de aanhanger op de brug. We maken een lijstje met de mankementen waaruit reparaties volgen.
  • We checken bij u wat er gerepareerd mag worden in onze aanhanger garage.
  • We voeren de reparatie(s) uit en u krijgt de factuur per e-mail toegestuurd.

Hoe lang duurt een reparatie?

Is het noodzakelijk om de remkabel van uw aanhanger te vervangen? Of af te stellen? De meeste aanhanger onderdelen hebben wij standaard op voorraad. In zo’n geval kunt u de aanhanger soms al binnen een dag weer ophalen.

Als een onderdeel besteld moet worden, kunt u de aanhanger wat langer kwijt zijn. Dat overleggen wij altijd even met u. Als het nodig is valt er altijd wel wat te regelen, zoals een tijdelijke vervangende aanhanger.

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Zit de handrem van uw aanhanger vast? Wij kunnen niet alleen de remkabel van uw aanhangwagen vervangen, maar ook afstellen. Wij staan voor u klaar voor alles rondom de reparatie van uw aanhanger.

Wat wij ook voor u kunnen regelen:

  • Wielnaaf aanhanger vervangen
  • Vouwwagen onderhoudsbeurt
  • Reparatie van paardentrailer
  • Oplooprem afstellen (en controleren)

Breng uw aanhanger bij ons langs voor reparatie!

Kies Cluistra als uw partner voor reparaties aan uw aanhangwagens. Wij staan inmiddels regionaal bekend om onze expertise over het onderhouden en repareren van diverse typen aanhangwagens. Wij zijn trots op onze monteurs en hebben onze eigen keurmeester. Al 25 jaar zitten wij in het vak. Ons bedrijf is in die tijd uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf, met naast de verkoop en onderhoud ook een verhuurtak (jekuntmijhuren). Hier verhuurt zoon Diederik Cluistra naast aanhangers onder andere diverse hoogwerkers en verhuisliften.

Whatsapp