Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhangwagens

Al meer dan 40 jaar is Cluistra een vertrouwde naam als het gaat om aanhangwagens. Vanuit het centraal gelegen Veenendaal bedienen we zowel bedrijven als particulieren in heel Midden-Nederland. We hebben een groot assortiment aanhangwagens in verschillende categorieën. Zo kunt u bij Cluistra kiezen uit nieuwe HAPERT aanhangwagens, hebben wij een groot aantal occasions en kunt aanhangwagens leasen.

Bij Cluistra kunt u ook uw oude aanhangwagen inruilen. Daarnaast hebben wij een breed assortiment beschikbaar voor (korte) verhuur. Heeft u vragen? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant-en-klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar tips en adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.