Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhangwagens met loofrekken

Voor hoveniers, rietdekkers en andere bedrijven die veel groen of groenafval vervoeren is een loofrek op de aanhanger een ideale toevoeging. Bij Cluistra worden de meeste loofrekken af fabriek gemaakt en gemonteerd. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? 

Loofrekken, veilig en flexibel

Wanneer u regelmatig met groen en groenafval in de weer bent, dan weet u dat het nogal een karwei kan zijn omdat veilig te vervoeren, en om het eenvoudig te lossen of storten. Met de veilige en flexibele loofrekken van Cluistra is dat verleden tijd.

Onze aanhangwagens met loofrekken zijn kiep- en kantelbaar, waardoor u veel tijd en gled kunt besparen bij het lossen van groenafval. Openhaardhout storten bij uw klant is voortaan zo gedaan, en oud blad bij de stort brengen is zo gepiept.

Ook voor aanhangwagens met loofrekken zit je goed bij Cluistra

Aanhanger met loofrekken te koop

Bij Cluistra hebben we niet alleen maar één soort aanhanger met loofrekken te koop. Iedereen is anders, en iedereen heeft andere wensen. Daarom stellen we ook alle aanhangers met loofrekken op aanvraag samen. We gaan graag samen om tafel om te horen wat u precies nodig heeft, en waar u de aanhanger met loofrek voornamelijk voor wilt gaan gebruiken. Dan maken we een plan op maat zodat we uw aanhanger volledig naar wens kunnen maken.

Aanhangwagen met loofrekken bezichtigen?

Maak een afspraak of kom eens langs bij Cluistra om onze aanhangwagen met loofrekken te bezichtigen. Dan krijgt u vast een goed idee van de mogelijkheden. Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!