Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Hapert Indigo transport aanhangwagen, dé plateauwagen voor transport van machines en auto’s

De uiterst gebruiksvriendelijke en veelzijdige HAPERT Indigo Transporter is dé oprijwagen voor het transporteren van uw machines en auto’s. Dankzij de doordachte constructie is deze zogenoemde machinetransporter of autoambulance uitermate stabiel en veilig. Onze betrouwbare Indigo Transporters zijn leverbaar als kantelbare en niet-kantelbare oprijwagens. De aanhanger is bovendien voorzien van een Multiplex vloer of aluminium profiel-vloer met een uitstekende antislip werking. Kortom, met behulp van deze uiterst complete oprijwagen wordt het vervoer van bijvoorbeeld graafmachines en andere bedrijfsvoertuigen wel heel gemakkelijk.

De verschillende typen Hapert Indigo transport aanhangers

Hapert Indigo T

Kantelbare plateauwagen

De Indigo T, een hydraulisch kantelbare plateauwagen, is ideaal voor het vervoer van auto’s als autoambulance en machines machinetransporter. Dankzij het dubbelwerkend hydraulisch systeem is de aanhanger eenvoudig in de ideale oprij-positie te kantelen. Dankzij de antislip multiplex laadvloer van 15mm laadt u uw machine of auto gemakkelijk op de aanhanger. Paraboolvering is standaard bij dit model.

Hapert Indigo F

Niet-kantelbare plateauwagens

De niet-kantelbare plateauwagen van HAPERT, de Indigo F, is een uiterst stabiele autoambulance en machinetransporter. Deze aanhangwagen is speciaal ontworpen voor het transporteren van voertuigen, kleine graafmachines, tractoren en overige landbouwmachines. De niet-kantelbare plateauwagens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Op maat gebouwd?

In ons assortiment vindt u honderden verschillende aanhangwagens. Wilt u een wagen die volledig aan uw wensen voldoet, dan bouwen wij in onze eigen werkplaats uw aanhangwagen op maat met complete opbouwconstructie. In ons magazijn hebben we een grote voorraad aan alle denkbare materialen. En in onze werkplaats zagen we bijvoorbeeld aluminium en houten platen op maat. Vertel uw persoonlijke wensen, dan adviseren wij u over het beste ontwerp en gaan we aan de slag.

Stel uw vraag

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Recent afgeleverde transport aanhangwagens

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde transport aanhangwagens.

Hapert plateauwagens: professionele machinetransporten en autoambulance

Wilt u een professionele machinetransporter- en autoambulance kopen, kies dan een van de uiterst solide oprijwagens uit de Indigo Transporter-serie van HAPERT:

  • Volledig gelast, stalen, volbad verzinkt chassis.
  • De geremde uitvoering van de plateauwagen heeft een geschroefde V-dissel.
  • Opklapbaar steunwiel.
  • Bij het niet-kantelbare Indigo model zijn de oprijbalken onder de vloer geïntegreerd. Dit voor ruimtebesparing en om carrosserie-stijfheid van de machinetransporter of autoambulance te bevorderen.

Kortom onze plateauwagen tandemassers staan voor een stabiele en betrouwbare oplossing voor al uw machine- en autotransport!

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.

Plateauwagens van HAPERT, robuuste machinetransporters en autoambulances

BIJ HAPERT ALLEEN KWALITEIT VAN HET HOOGSTE NIVEAU

Door uitsluitend het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, staat elke HAPERT plateauwagen garant voor de beste kwaliteit. Onze professionele aanhangers staan daarnaast bekend om de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding; zo biedt HAPERT voor vrijwel elk budget een Indigo plateauwagen tegen een uiterst scherpe prijs. Onze Qualified & Supporting Dealers helpen u graag bij het kopen van de juiste machinetransporter en autoambulance!

AUTOAMBULANCE KOPEN? KIES ONS AUTOAMBULANCE MODEL

Met een groot assortiment aan professionele plateauwagens biedt HAPERT een passende aanhangwagen voor elke toepassing.

Wilt u bijvoorbeeld een plateauwagen kopen voor het vervoeren van auto’s? Dan is de HAPERT autoambulance, zoals de Indigo HT-2, voor u dé oplossing.

Daarnaast leveren wij ook maatwerk; zo kunt u op basis van uw transportwensen de plateauwagen geheel op maat laten uitvoeren. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende laadvermogens, afmetingen, opties en accessoires. Zo zijn er talloze functionele opties leverbaar, zoals; huiven, een lier met steun, een afgeschuinde achterzijde, wielaanslagen of een doorlopende achterklep.

Kortom, kies een HAPERT Indigo Transporter als u een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en veelzijdige aanhangwagen wilt kopen voor het transporteren van machines (machinetransporter) of auto’s (autoambulance).

Koop een HAPERT plateauwagen, kantelbaar of niet-kantelbaar, en u kunt erop vertrouwen dat elk transport gesmeerd loopt!

Maak een afspraak voor meer informatie