Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

HAPERT aanhangers. Robuust, betrouwbaar en duurzaam.

Cluistra is Premium Dealer van HAPERT Aanhangers. Robuust, betrouwbaar en duurzaam. Voor iedere lading de beste transportoplossing.

Voor het vervoeren van uw lading kiest u natuurlijk voor de sterkste aanhangwagen. Met HAPERT kiest u voor een transportoplossing die robuust, betrouwbaar en stabiel is. HAPERT aanhangers zijn gemaakt om uw lading veilig en onbeschadigd te vervoeren.

HAPERT biedt transportoplossingen waarop u volledig kunt vertrouwen. Elke dag opnieuw. Daarom zijn wij marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangers.

Vervoert u machines, of auto’s? Of vooral levensmiddelen? Of toch bloemen, bladafval,  puin, of zand? Voor elk project leveren we geschikte aanhangers. U kunt altijd vertrouwen op een professionele HAPERT aanhangwagen.

Plateau aanhangwagen kopen

HAPERT, alleen de beste aanhangwagens

HAPERT stelt de hoogste eisen aan hun aanhangwagens. De modellen zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar voldoen ook aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Een HAPERT aanhangwagen is daarom ook de eerste keuze onder bedrijven.

 

Meest duurzame aanhangwagens

HAPERT staat voor duurzaamheid. Dankzij de beproefde lastechnologie en de toepassing van de nieuwste technologie leveren we de meest duurzame aanhangwagens van Europa.

 

Modulair opgebouwd

Met HAPERT breidt u elk basismodel naar wens uit met diverse opties. Zo vindt u bij HAPERT altijd wel een aanhangwagen die aan al uw wensen voldoet.

 

HAPERT extra’s

Bij HAPERT profiteert u van praktische functies voor optimaal gebruiksgemak. Bijvoorbeeld slimme montage gootjes, scharnieren waaraan een ladingnet bevestigd kan worden. U vindt precies wat u nodig hebt!

Multifunctioneel inzetbaar

De aanhangwagens van HAPERT zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo zijn de scharnierende aluminium borden eenvoudig te verwijderen, waardoor u in een handomdraai een vlakke aanhangwagen creëert.

Door het U-profiel aan de achterzijde, in combinatie met geïntegreerde oprijbalken, wordt een oprijwagen gecreëerd waar u snel en veilig uw machine of auto op en af kunt rijden.

De Cobalt aanhangwagens beschikken bovendien over een ladingvastzetsysteem met geïntegreerde bindbeugels in de zijwand. Hierdoor blijft uw lading altijd netjes op zijn plaats.

 

Innovatie samenwerking

HAPERT innoveert voortdurend. Van de tekentafel tot de uitgebreide opties en accessoires; de modellen zijn altijd doordacht en innovatief. Bekijk bijvoorbeeld onze paraboolvering aanhangwagens.

 

HAPERT aanhanger nodig?

Bekijk hier ons standaard assortiment:

Natuurlijk hebben we een uitgebreid assortiment nieuwe aanhangwagens staan. Maar ook wanneer u liever een occasion wilt helpen we u graag. Liever leasen, huren, of inruilen? Of toch lever een maatwerk aanhanger? Alles kan! Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Cluistra is premium HAPERT dealer

Whatsapp