Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Rhenen

Wilt u een nieuwe aanhanger kopen in Rhenen? Stap dan eens binnen in onze aanhanger showroom in Veenendaal, langs de A12. Door onze centrale ligging rijden onze aanhangers veel rond in de buurt van bijvoorbeeld Rhenen, Renkum, Bennekom of Ede. U kunt bij ons uw aanhanger kopen voor alle mogelijke klussen. Of u nu een aanhangwagen zoekt als particluier, of een hovenier of stratenmaker bent , deze aanhanger wagens komen in Rhenen en omgeving altijd goed van pas. Bekijk hieronder het ruime assortiment en kies uw ideale aanhangwagen.

Een aanhanger in de buurt van Rhenen kopen

Woont of werkt u in de buurt van Rhenen, dan vindt u de werkplaats van Cluistra bij u om de hoek, lansg de A12 in Veenendaal. Wij staan in de regio Midden-Nederland bekend om onze degelijke HAPERT-aanhangers. We zijn een trotse Premium dealer van dit top merk. Aanhangwagens van HAPERT zijn zeer duurzaam en gaan jarenlang mee. Met één van onze aanhangers achter uw (bedrijfs)wagen, kunt u met een gerust hart de weg op.

Ruim assortiment aanhangers bij Cluistra

Wij proberen ons assortiment aanhangwagens altijd zo breed mogelijk te houden, zodat we voor ieder wat wils aanbieden. Daarom kopen zowel particulieren als bedrijven graag bij ons! Zowel lichte enkelassers als de zwaardere dubbelasser of tridemasser varianten zijn uit voorraad leverbaar. U kunt het zo gek niet bedenken wat u wilt vervoeren of wij hebben er een aanhanger voor. En als het niet standaard in ons assortiment zit, dan gaan we graag aan de slag met eenn maatwerk aanhangwagen voor u. Hieronder lichten wij een aantal bijzonder praktische aanhangwagens uit, die u een hoop werk uit handen kunnen nemen.

Kippende aanhangers voor stratenmakers of hoveniers

Wilt u een losse lading zoals zand of grind transporteren en weer storten, dan is een kippende aanhanger ideaal. Wij bieden diverse kippende aanhangwagens aan, met de mogelijkheid tot zowel achterwaarts als zijwaarts (dus ook driezijdig) kiepend. Ontdek ook het gemak van deze ideale wagens, die u veel tijd en moeite kunnen besparen.

Ideaal: een aanhanger met kraan!

Als specialist in aanhangwagens hebben wij voor iedereen de juiste aanhanger. Een eenvoudige open enkelasser of tandemasser is als particulier al gauw voldoende, voor bijvoorbeeld het vervoeren van tuinafval in Ede. Maar wilt u als professional zware materialen makkelijk kunnen laden en lossen? Dan is onze recente aanwinst, een aanhanger met kraan, echt een uitkomst.

Ervaar de vrijheid van een eigen aanhangwagen in Rhenen

Huurt u meestal tijdelijk aanhangers voor klussen in of rond uw huis in Rhenen? Of alleen op projectbasis, tijdens bepaalde werkzaamheden? In principe ideaal natuurlijk. Maar als deze werkzaamheden vaker voorkomen kunnen de kosten wel flink oplopen. En waarschijnlijk let u bij huur aanhangers vooral op het feit dat deze dicht in de buurt te verkrijgen zijn. Of misschien bent u afhankelijk van vrienden of kennissen voor het lenen ervan. Daarmee bent u echter niet altijd verzekerd van kwaliteit. Ook wordt het op den duur vervelend om altijd maar gebonden te zijn, bijvoorbeeld aan huurperioden. Hierdoor kan de nodige onrust of stress ontstaan bij het klussen.

De voordelen van een nieuwe aanhanger bij Cluistra

Herkent u de bovenstaande situatie, dan wordt het tijd om het kopen van een eigen aanhangwagen te overwegen. Of misschien heeft u al een aanhanger in uw bezit, maar komt u toch wat capaciteit tekort, en gaat u voor een grotere variant? En om uw rug te ontlasten, kan een aanhangwagen met laadkraan een mooie aanvulling zijn voor uw wagenpark. Kortom, genoeg redenen om uw klussen serieus te nemen en een eigen kwalitatieve aanhangwagen aan te schaffen bij Cluistra.

Maatwerk aanhangwagens

Ook voor maatwerk aanhangers kunt u bij ons terecht: wij stellen in overleg uw persoonlijke aanhangwagen samen. Van een aangepast onderstel of wielassen tot en met een volledig gemonteerde opbouw op maat. Of het nu gaat om een loofrek of een laadkraan op de aanhangwagen, of een wagen volgens uw eigen ontwerp. Leg uw wensen aan ons voor, de kans is groot dat wij uw ideale aanhanger kunnen realiseren en in Renkum kunnen afleveren. Neem dus contact op en we overleggen samen over de mogelijkheden.

Aanhanger occasions

Heeft u niet het budget voor een nieuwe aanhanger, maar wilt u wel profiteren van het bezit van een eigen exemplaar? Dan is een aanhangwagen occasion iets voor u. Gaat u voor een tweedehands aanhanger voor uw motorvakantie die u drie keer per jaar doet, of wilt u toch een eigen bagagewagen? Of misschien gaat het wel om een dubbelasser voor het vervoeren van diverse materialen. Bekijk ons aanbod aan aanhangwagen occasions, zodat u voor een zacht prijsje alle voordelen hebt van een eigen aanhangwagen.

Service en onderhoud van aanhangers

Als BOVAG-erkende vakgarage zijn wij al 25 jaar gespecialiseerd in onderhoud van aanhangwagens, in het bijzonder van het merk HAPERT. Onze monteurs en keurmeester verstaan hun vak en zijn altijd op de hoogte van de meest up-to-date kennis. Wij adviseren u om na aanschaf minimaal eens per jaar langs te komen bij ons voor een onderhoudsbeurt van uw aanhanger. En wanneer u de aanhangwagen intensief gebruikt, vaker. Tijdens het onderhoud controleren wij de aanhanger op maar liefst 50 punten. Verzeker uzelf er dus ook van dat u voldoet aan alle wetgevings- en veiligheidseisen voor aanhangwagens.

Ook aanhangwagen accessoires beschikbaar

Staat uw aanhangwagen stil bij Rhenen, en heeft u nieuwe wielen, een vervangende vloer of complete verlichting nodig voor uw aanhanger? Ook dan kunt u aankloppen bij onze vakgarage. Wij hebben de meeste aanhanger accessoires op voorraad!

Korte lijntje en een scherpe prijs

Bij Cluistra houden we niet van moeilijk doen, en dat merkt u. We staan er in de regio om bekend dat we leveren wat we beloven: betrouwbare, robuuste aanhangwagens voor een scherpe prijs. En de beste service van de hele omgeving hoort hier natuurlijk ook bij. Een inmiddels gevleugelde uitspraak van een klant van ons is “Kan niet, bestaat niet.” Lees hier meer referenties van klanten uit Rhenen en omgeving die een aanhangwagen bij ons kochten.

Cluistra en Jekuntmijhuren

Al meer dan 25 jaar is Cluistra Aanhangwagens een begrip in de regio Midden-Nederland. Onze aanhangers kunt u niet alleen vinden in de directe omgeving van Veenendaal en Ede, zoals ook in Rhenen, Bennekom en Amerongen. Ook in de buurt van Utrecht, Nieuwegein, Leusden en Amersfoort, of tot aan het oosten rond Arnhem en Duiven is onze expertise bekend. De zoon van de eigenaar Marien Cluistra, Diederik, is 10 jaar geleden een verhuurtak begonnen met jekuntmijhuren.nl. Zowel aanhangers als hoogwerkers behoren tot het uitgebreide verhuurassortiment. Mocht u dus toch liever een tijdelijke oplossing willen, dan kunt u ook voor korte of langere tijd een aanhangwagen huren.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.

Whatsapp