Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Ons assortiment aanhangwagens

Op uw aanhangwagen moet u blindelings kunnen vertrouwen, zeker als uw bedrijfsprocessen er mede van afhankelijk zijn. Daarom bieden we bij Cluistra, Premium dealer van het merk HAPERT, een compleet assortiment van de allersterkste en meest robuuste aanhangwagens van Europa. Wat de uitdaging ook is: BRING IT ON!

Cluistra aanhangwagens Hapert Azure tandemasser plateauwagen
Plateauwagens

Hapert AZURE

De HAPERT AZURE is een echte alleskunner. Of u nu grofvuil, pallets, zand, stenen of ander los gestort materiaal wilt vervoeren: deze krachtpatser kan elke klus aan. De beste in zijn klasse!

Cluistra aanhangwagens Hapert Cobalt tandemasser
Kippers

Hapert COBALT

Voor het eenvoudig laden en lossen van materialen kiest u de HAPERT COBALT. Deze kippende aanhangwagen is de sterkste in zijn soort. Dit veelzijdige model bewijst zijn kracht, keer op keer.

Hapert Indigo LF-2 vernieuwd assortiment
Transporters

Hapert INDIGO

Met de HAPERT INDIGO zijn uw bedrijfsvoertuigen en machines overal inzetbaar. Deze onverwoestbare oprijwagen zorgt ervoor dat elke machine snel en veilig op z’n bestemming aankomt.

Cluistra aanhangwagens Hapert Sapphire gesloten enkelasser
Gesloten aanhangwagens

Hapert SAPPHIRE

Een HAPERT SAPPHIRE is dé transportoplossing voor het veilig vervoeren van al uw waardevolle bedrijfsgoederen en materialen. Deze gesloten bak is de ideale bescherming van uw vracht.

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Wij bieden ook de volgende aanhangers aan

Op maat gebouwd?

In ons assortiment vindt u honderden verschillende aanhangwagens. Wilt u een wagen die volledig aan uw wensen voldoet, dan bouwen wij in onze eigen werkplaats uw aanhangwagen op maat met complete opbouwconstructie. In ons magazijn hebben we een grote voorraad aan alle denkbare materialen. En in onze werkplaats zagen we bijvoorbeeld aluminium en houten platen op maat. Vertel uw persoonlijke wensen, dan adviseren wij u over het beste ontwerp en gaan we aan de slag.

Neem contact met ons op

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden-Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.