Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Cluistra aanhangwagens, aangenaam!

We zeggen niet voor niets: alles is mogelijk bij Cluistra. Kopen, huren, leasen, repareren, onderhouden; we doen het allemaal. Als we het hebben over aanhangwagens, dan hebben we het over aanhangwagens in echt alle soorten en maten. Daarnaast vindt u in ons magazijn een groot assortiment aan kleine onderdelen. En als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat uw onderhoud bij ons in vertrouwde handen is. Als we iets doen, doen we het goed. En dat doen we al 35 jaar, vanaf ons vertrouwde adres in Veenendaal.

Wij staan klaar:

Voor u als particulier

Wanneer u een aanhanger wilt kopen, inruilen, laten repareren of laten onderhouden, kunt u als particulier ook bij ons terecht.

En voor uw bedrijf

Van boerenkiel tot colbert, wij bieden aanhangwagens voor elke behoefte en elke klus. Kopen, huren, leasen, repareren, onderhouden; bij Cluistra kan het allemaal.

Cluistra is al jaren een vertrouwd adres voor onder andere:

  • Autobedrijven
  • Bouwbedrijven
  • Evenementenbureaus
  • Gemeenten
  • Glazenwassers
  • Hoveniers
  • Schilders


Ons team staat dag in dag uit voor u klaar

De drijvende kracht achter ons bedrijf is natuurlijk ons hechte team. Grote kans dat u bij Cluistra met een van ons te maken krijgt. Aangenaam!

Marien Cluistra

Mede-eigenaar en Verkoop

“Alweer 40 jaar geleden heb ik dit bedrijf opgericht en nog elke dag geniet ik ervan om aan de slag te gaan voor onze klanten. Ik vind het erg leuk om nog steeds op alle fronten bij het bedrijf betrokken te zijn. Of het nou papierwerk is, het sleutelen in de werkplaats, het contact met klanten of het doen van bestellingen, het is en blijft een hobby.

Ik ben trots op het team en vind het mooi om te zien dat we dit echt met z’n allen voor onze klanten doen.”

Diederik Cluistra

Mede-eigenaar Cluistra Aanhangwagens

“Ik kom al op de zaak vanaf de tijd dat ik nog in de kinderwagen zat en als klein jochie vond ik het al mooi om mee te mogen helpen. Dat is eigenlijk nooit veranderd, werken in dit bedrijf voelt nog steeds als een hobby voor me.

Elke dag ben ik bezig met heel veel verschillende taken, zoals planning en administratie, maar ook onderhoud van hoogwerkers. Ik vind het vooral belangrijk dat het contact met onze klanten goed loopt en daarom zorg ik ook voor de juiste informatie op onze website en social media.”

Gerrit Barten

Allround monteur / keurmeester aanhangwagens

“Ik werk al ruim 13 jaar met veel plezier bij Cluistra. Als allround monteur en keurmeester van aanhangwagens zorg ik voor een uitstekende kwaliteit van alle producten die we verhuren.

Ik geniet van het adviseren van klanten en het zorgen voor een vlotte service. Werken bij Cluistra is leuk om meerdere redenen; de leuke collega’s en prettige werksfeer zijn natuurlijk belangrijk. Daarnaast houd ik van de afwisseling tussen het onderhoud van aanhangwagens, het beheren van het magazijn en het adviseren van klanten.”

Marco Geurtsen

Monteur aanhangwagens

“Ik werk nu iets meer dan een jaar bij Cluistra als monteur van aanhangwagens. Ik vind het heerlijk om elke dag weer verrast te worden door de verschillende werkzaamheden die er gedaan moeten worden. Geen dag is hetzelfde en juist die diversiteit vind ik erg leuk. Toch blijft het klussen aan en onderhouden van aanhangwagens het belangrijkste, en dat doe ik dan ook het liefst.

Onze klanten kunnen ervan op aan dat de kwaliteit van onze producten altijd in orde is.”

JP van Dijk

Allround medewerker

“Ik werk nu zo’n 3,5 jaar bij Cluistra. Mijn werkzaamheden zijn elke dag weer anders en dat houdt het, naast de gezellige collega’s natuurlijk, leuk en interessant. Mijn specialisatie is het onderhouden en repareren van hoogwerkers. Die bezorg ik vervolgens op locatie, daar geef ik dan instructies aan onze klanten. Ik vind het belangrijk dat zij zich goed en tevreden voelen over onze producten en service, daarom pas ik ook zo goed bij Cluistra.”

Henco Teunissen

Allround medewerker verhuur

“In het halve jaar dat ik nu bij Cluistra werk heb ik al talloze klanten mogen helpen. Ik rijd bijvoorbeeld onze hoogwerkers naar de juiste locatie en geef dan ter plekke uitleg aan onze klanten. Ook zorg ik ervoor dat al het materiaal in orde en schoon is, want bij Cluistra houden we ervan om altijd kwaliteit te leveren.
Geen dag is hetzelfde en onze klanten staan centraal, en dat maakt werken bij Cluistra zo leuk.”

Jan van Beek

Allround monteur

“Als allround monteur houd ik mij voornamelijk bezig met het onderhouden en repareren van het materieel. Wat mij enthousiast maakt, is dat niet alleen de technische staat dik voor elkaar is, maar ook de netheid van de machines. Het contact met de klanten en de omgang met mijn collega’s zorgen ervoor dat ik me thuis voel bij dit sociale bedrijf. Geen enkele dag is hetzelfde waardoor ik een afwisselende baan heb. Iedere dag ben ik blij dat ik kan bijdragen aan goede en nette machines voor onze klanten.”

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.