Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

‘Alles is mogelijk!’

We zeggen niet voor niets: alles is mogelijk bij Cluistra. Kopen, huren, leasen, repareren, onderhouden; we doen het allemaal. Als we het hebben over aanhangwagens, dan hebben we het over aanhangwagens in echt alle soorten en maten.

Daarnaast vindt u in ons magazijn een groot assortiment aan kleine onderdelen. En als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat uw onderhoud bij ons in vertrouwde handen is. Als we iets doen, doen we het goed. En dat doen we al 35 jaar, vanaf ons vertrouwde adres in Veenendaal.

Wij staan klaar!

Voor u als particulier

Wanneer u een aanhanger wilt kopen, inruilen, laten repareren of laten onderhouden, kunt u als particulier ook bij ons terecht.

En voor uw bedrijf

Van boerenkiel tot colbert, wij bieden aanhangwagens voor elke behoefte en elke klus. Kopen, huren, leasen, repareren, onderhouden; bij Cluistra kan het allemaal.

Cluistra is al jaren een vertrouwd adres voor onder andere:

  • Autobedrijven
  • Bouwbedrijven
  • Evenementenbureaus
  • Gemeenten
  • Glazenwassers
  • Hoveniers
  • Schilders

Krijg een impressie van ons bedrijf


Ons team staat dag in dag uit voor u klaar

De drijvende kracht achter ons bedrijf is natuurlijk ons hechte team. Grote kans dat u bij Cluistra met een van ons te maken krijgt. Aangenaam!

Marien Cluistra bij Cluistra in Veenendaal

Marien Cluistra

Mede-eigenaar en Verkoop

“Alweer 40 jaar geleden heb ik dit bedrijf opgericht en nog elke dag geniet ik ervan om aan de slag te gaan voor onze klanten. Ik vind het erg leuk om nog steeds op alle fronten bij het bedrijf betrokken te zijn. Of het nou papierwerk is, het sleutelen in de werkplaats, het contact met klanten of het doen van bestellingen, het is en blijft een hobby.

Ik ben trots op het team en vind het mooi om te zien dat we dit echt met z’n allen voor onze klanten doen.”

Diederik Cluistra

Mede-eigenaar Cluistra Aanhangwagens

“Ik kom al op de zaak vanaf de tijd dat ik nog in de kinderwagen zat en als klein jochie vond ik het al mooi om mee te mogen helpen. Dat is eigenlijk nooit veranderd, werken in dit bedrijf voelt nog steeds als een hobby voor me.

Elke dag ben ik bezig met heel veel verschillende taken, zoals planning en administratie, maar ook onderhoud van hoogwerkers. Ik vind het vooral belangrijk dat het contact met onze klanten goed loopt en daarom zorg ik ook voor de juiste informatie op onze website en social media.”

Diederik Cluistra bij Cluistra in Veenendaal

Gerrit Barten

Allround monteur / keurmeester aanhangwagens

“Ik werk alweer heel wat jaartjes met veel plezier bij Cluistra. Als allround monteur en keurmeester van aanhangwagens zorg ik voor een uitstekende kwaliteit van alle producten die we verhuren.

Ik geniet van het adviseren van klanten en het zorgen voor een vlotte service. Werken bij Cluistra is leuk om meerdere redenen; de leuke collega’s en prettige werksfeer zijn natuurlijk belangrijk. Daarnaast houd ik van de afwisseling tussen het onderhoud van aanhangwagens, het beheren van het magazijn en het adviseren van klanten.”

JP van Dijk

Chauffeur/servicemonteur

“Ik werk alweer een aantal jaren bij Cluistra. Mijn werkzaamheden zijn elke dag weer anders en dat houdt het, naast de gezellige collega’s natuurlijk, leuk en interessant. Mijn specialisatie is het onderhouden en repareren van hoogwerkers. Die bezorg ik vervolgens op locatie, daar geef ik dan instructies aan onze klanten. Ik vind het belangrijk dat zij zich goed en tevreden voelen over onze producten en service, daarom pas ik ook zo goed bij Cluistra.”

JP van Dijk
Henco Teunissen op de werkvloer

Henco Teunissen

Allround medewerker verhuur

“Ik vind het erg leuk om elke week weer talloze klanten te mogen helpen. Ik rijd bijvoorbeeld onze hoogwerkers naar de juiste locatie en geef dan ter plekke uitleg aan onze klanten. Ook zorg ik ervoor dat al het materiaal in orde en schoon is, want bij Cluistra houden we ervan om altijd kwaliteit te leveren.
Geen dag is hetzelfde en onze klanten staan centraal, en dat maakt werken bij Cluistra zo leuk.”

Rik van den Hee

Medewerker bedrijfsadministratie

“Via mijn vader, een klant van Cluistra, ben ik in contact gekomen met Cluistra en ben hier aan de slag gegaan als medewerker bedrijfsadministratie. Ik houd me bezig met de verhuur van aanhangwagens en hoogwerkers, help onze balieklanten en beantwoord de telefoon. Daarnaast heb ik de verhuursoftware ingericht zodat we efficiënter kunnen gaan werken. Mijn werk is erg leuk bij dit bedrijf met mooie machines, die alles voor elkaar heeft. Het geeft me energie om iedere klant een 9+ ervaring te geven. Cluistra is een bedrijf met een gevarieerd klantenbestand, waarvan we iedereen met eigen uitdaging helpen.”

Teamfoto van Rik op de werkvloer
Profielfoto Gert van Essen

Gert van Essen

Chauffeur

“Mijn werk bij Cluistra bestaat uit het bezorgen en ophalen van verhuurmachines. Daarbij geef ik, wanneer nodig, instructie in het bedienen van de machines. Nadat ik 31 jaar chauffeur ben geweest in de distributie, is dit een leuke carrière switch geweest. Het werken met machines is stiekem altijd een jongensdroom geweest, die nu alsnog uit is gekomen. Het materieel is tiptop in orde, het team is gezellig, dat maakt mijn werk iedere dag weer een feest.”

Patrick Willemsen

Aanhangwagen monteur

“Bij mijn vorige werkgever hield ik me bezig met vrachtwagen onderhoud. Maar na verloop van tijd zocht ik lichter werk en zag ik na een tip van de buurvrouw de vacatures op de website van Cluistra. Al snel kon ik terecht als aanhangwagen monteur en houd ik me dagelijks bezig met onderhoud en reparatie aan aanhangwagens. Ook maak ik nieuw aanhangwagens klaar voor aflevering en sta ik klanten te woord. Ik ben aangenaam verrast met de veelzijdigheid en het technische niveau van dit werk. Cluistra is een hecht familiebedrijf en werkt met een fijn team, daar houd ik wel van.”

Patrick Willemsen
Henry Maassen

Henry Maassen

Algemeen medewerker verhuur

“Voordat ik bij Cluistra startte, heb ik onder meer in het grondwerk gewerkt. Toen ik werk zocht wat minder belastend was voor mijn lichaam, kon ik bij Cluistra terecht. In mijn werk als algemeen medewerker verhuur ben ik iedere dag bezig met alle voorkomende werkzaamheden. Zo zorg ik dat het verhuurmateriaal gereed is voor verhuur, verricht ik reparaties en breng en haal ik incidenteel machines van en naar locatie. Het is iedere dag weer een leuke uitdaging om een van de verschillende machines aan tevreden klanten mee te geven.”

Antonie van Manen

Parttime medewerker

“Een poos geleden ben ik bij Cluistra binnengelopen om te vragen of zij werk voor me hadden. Toevallig stond er de vacature Zaterdagmedewerker open, die ik direct aangeboden kreeg. Inmiddels werk ik, als mijn opleiding dit toelaat, tot wel drie dagen in de week in de werkplaats en op het verhuurterrein. Ik verricht kleine reparaties en help klanten op weg, wat ik zelf het leukste aan mijn werk vind. Het werken met machines en het omgaan met klanten, sluiten mooi aan bij mijn opleiding. Cluistra is een bedrijf dat goede service verleend, daar ben ik graag onderdeel van. Ik vind het belangrijk om met elkaar kwaliteit te leveren.”

Profielfoto van Antonie

Martin van Ingen

Commerciële Medewerker

“Na mijn commerciële opleiding ben ik eerst gaan werken als verreikermachinist in de asbestsanering, omdat dit op mijn pad kwam. Na jaren kwam toch de behoefte naar een andere werkomgeving die beter bij mijn ambitie paste. Via privé connecties kwam ik in gesprek met Diederik en later Marien Cluistra. Zij hebben mij de kans geboden om te helpen de afdeling verkoop verder uit te breiden. Zaken als digitalisering en online marketing heb ik inmiddels al opgepakt. Het leukste aan het werken bij Cluistra vind ik dat ik mezelf kan ontplooien en veel vrijheid heb in de uitvoering van mijn werk.”

Erik Hahn

Monteur verhuur

“Voordat ik bij Jekuntmijhuren.nl terecht kwam, was ik internationaal chauffeur (Zweden). Toen ik het tijd vond voor een andere werkomgeving solliciteerde ik op de functie van chauffeur bij Jekuntmijhuren.nl. Deze vacature was echter al ingevuld, maar Diederik vroeg ik toch kwam praten. Omdat ik in mijn eerdere carrière jaren monteur ben geweest, was er toch een match. Inmiddels ben ik onverwacht nu monteur verhuur geworden en dat bevalt me erg goed. Het leukste aan mijn werk is de technische veelzijdigheid, zowel elektronische, als hydraulische klussen. Maar ook laswerk en andere voorkomende werkzaamheden zorgen voor veel afwisseling.”

Dirk Beeuwkes

Chauffeur

“Na bijna 14 jaar bij een verfgroothandel gewerkt te hebben (o.a. opstarten filiaal en transportplanning), was het tijd voor wat anders. Ik kwam altijd langs Cluistra en zei eens tegen mijn zoon dat ik daar wel zou willen werken. Een tijdje later stuurde hij een Instagram post door dat ze mensen zoeken. Na kennismaking, nu heerlijk hier aan het werk als chauffeur. De no-nonsense en aanpakcultuur past me goed net als het contact met de collega’s. Mijn dag is goed als alles weer goed is verlopen en de machines allemaal afgeleverd of opgehaald zijn.”

Altijd op zoek naar versterking

Bekijk onze actuele vacatures

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.