Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

‘Alles is mogelijk!’

We zeggen niet voor niets: alles is mogelijk bij Cluistra. Kopen, huren, leasen, repareren, onderhouden; we doen het allemaal. Als we het hebben over aanhangwagens, dan hebben we het over aanhangwagens in echt alle soorten en maten.

Daarnaast vindt u in ons magazijn een groot assortiment aan kleine onderdelen. En als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat uw onderhoud bij ons in vertrouwde handen is. Als we iets doen, doen we het goed. En dat doen we al 35 jaar, vanaf ons vertrouwde adres in Veenendaal.

Wij staan klaar!

Voor u als particulier

Wanneer u een aanhanger wilt kopen, inruilen, laten repareren of laten onderhouden, kunt u als particulier ook bij ons terecht.

En voor uw bedrijf

Van boerenkiel tot colbert, wij bieden aanhangwagens voor elke behoefte en elke klus. Kopen, huren, leasen, repareren, onderhouden; bij Cluistra kan het allemaal.

Cluistra is al jaren een vertrouwd adres voor onder andere:

  • Autobedrijven
  • Bouwbedrijven
  • Evenementenbureaus
  • Gemeenten
  • Glazenwassers
  • Hoveniers
  • Schilders

Krijg een impressie van ons bedrijf


Ons team staat dag in dag uit voor u klaar

De drijvende kracht achter ons bedrijf is natuurlijk ons hechte team. Grote kans dat u bij Cluistra met een van ons te maken krijgt. Aangenaam!

Marien Cluistra bij Cluistra in Veenendaal

Marien Cluistra

Mede-eigenaar en Verkoop

“Alweer 40 jaar geleden heb ik dit bedrijf opgericht en nog elke dag geniet ik ervan om aan de slag te gaan voor onze klanten. Ik vind het erg leuk om nog steeds op alle fronten bij het bedrijf betrokken te zijn. Of het nou papierwerk is, het sleutelen in de werkplaats, het contact met klanten of het doen van bestellingen, het is en blijft een hobby.

Ik ben trots op het team en vind het mooi om te zien dat we dit echt met z’n allen voor onze klanten doen.”

Diederik Cluistra

Mede-eigenaar Cluistra Aanhangwagens

“Ik kom al op de zaak vanaf de tijd dat ik nog in de kinderwagen zat en als klein jochie vond ik het al mooi om mee te mogen helpen. Dat is eigenlijk nooit veranderd, werken in dit bedrijf voelt nog steeds als een hobby voor me.

Elke dag ben ik bezig met heel veel verschillende taken, zoals planning en administratie, maar ook onderhoud van hoogwerkers. Ik vind het vooral belangrijk dat het contact met onze klanten goed loopt en daarom zorg ik ook voor de juiste informatie op onze website en social media.”

Diederik Cluistra bij Cluistra in Veenendaal

Gerrit Barten

Allround monteur / keurmeester aanhangwagens

“Ik werk alweer heel wat jaartjes met veel plezier bij Cluistra. Als allround monteur en keurmeester van aanhangwagens zorg ik voor een uitstekende kwaliteit van alle producten die we verhuren.

Ik geniet van het adviseren van klanten en het zorgen voor een vlotte service. Werken bij Cluistra is leuk om meerdere redenen; de leuke collega’s en prettige werksfeer zijn natuurlijk belangrijk. Daarnaast houd ik van de afwisseling tussen het onderhoud van aanhangwagens, het beheren van het magazijn en het adviseren van klanten.”

JP van Dijk

Chauffeur/servicemonteur

“Ik werk alweer een aantal jaren bij Cluistra. Mijn werkzaamheden zijn elke dag weer anders en dat houdt het, naast de gezellige collega’s natuurlijk, leuk en interessant. Mijn specialisatie is het onderhouden en repareren van hoogwerkers. Die bezorg ik vervolgens op locatie, daar geef ik dan instructies aan onze klanten. Ik vind het belangrijk dat zij zich goed en tevreden voelen over onze producten en service, daarom pas ik ook zo goed bij Cluistra.”

JP van Dijk
Henco Teunissen op de werkvloer

Henco Teunissen

Allround medewerker verhuur

“Ik vind het erg leuk om elke week weer talloze klanten te mogen helpen. Ik rijd bijvoorbeeld onze hoogwerkers naar de juiste locatie en geef dan ter plekke uitleg aan onze klanten. Ook zorg ik ervoor dat al het materiaal in orde en schoon is, want bij Cluistra houden we ervan om altijd kwaliteit te leveren.
Geen dag is hetzelfde en onze klanten staan centraal, en dat maakt werken bij Cluistra zo leuk.”

Rik van den Hee

Medewerker bedrijfsadministratie

“Via mijn vader, een klant van Cluistra, ben ik in contact gekomen met Cluistra en ben hier aan de slag gegaan als medewerker bedrijfsadministratie. Ik houd me bezig met de verhuur van aanhangwagens en hoogwerkers, help onze balieklanten en beantwoord de telefoon. Daarnaast heb ik de verhuursoftware ingericht zodat we efficiënter kunnen gaan werken. Mijn werk is erg leuk bij dit bedrijf met mooie machines, die alles voor elkaar heeft. Het geeft me energie om iedere klant een 9+ ervaring te geven. Cluistra is een bedrijf met een gevarieerd klantenbestand, waarvan we iedereen met eigen uitdaging helpen.”

Teamfoto van Rik op de werkvloer
Profielfoto Gert van Essen

Gert van Essen

Chauffeur

“Mijn werk bij Cluistra bestaat uit het bezorgen en ophalen van verhuurmachines. Daarbij geef ik, wanneer nodig, instructie in het bedienen van de machines. Nadat ik 31 jaar chauffeur ben geweest in de distributie, is dit een leuke carrière switch geweest. Het werken met machines is stiekem altijd een jongensdroom geweest, die nu alsnog uit is gekomen. Het materieel is tiptop in orde, het team is gezellig, dat maakt mijn werk iedere dag weer een feest.”

Theodoor Menkveld

Monteur verhuur

“Bij Jekuntmijhuren.nl verricht ik dagelijks onderhoud en reparaties aan de verhuurmachines. Dit betekent werken met motoren, accu’s, hydrauliek en elektronica. Na eerder in de metaal te hebben gewerkt, geeft dit werk me meer afwisseling. De kwaliteitsstandaard van Jekuntmijhuren sluit mooi bij mij aan. Zelf breng ik graag het materieel in nieuwstaat. Zo houden we met elkaar de verhuurvloot netjes, dat geeft me veel voldoening.”

Theodoor Menkveld, werknemer bij Cluistra in Veenendaal
Patrick Willemsen

Patrick Willemsen

Aanhangwagen monteur

“Bij mijn vorige werkgever hield ik me bezig met vrachtwagen onderhoud. Maar na verloop van tijd zocht ik lichter werk en zag ik na een tip van de buurvrouw de vacatures op de website van Cluistra. Al snel kon ik terecht als aanhangwagen monteur en houd ik me dagelijks bezig met onderhoud en reparatie aan aanhangwagens. Ook maak ik nieuw aanhangwagens klaar voor aflevering en sta ik klanten te woord. Ik ben aangenaam verrast met de veelzijdigheid en het technische niveau van dit werk. Cluistra is een hecht familiebedrijf en werkt met een fijn team, daar houd ik wel van.”

Henry Maassen

Henry Maassen

Algemeen medewerker verhuur

“Voordat ik bij Cluistra startte, heb ik onder meer in het grondwerk gewerkt. Toen ik werk zocht wat minder belastend was voor mijn lichaam, kon ik bij Cluistra terecht. In mijn werk als algemeen medewerker verhuur ben ik iedere dag bezig met alle voorkomende werkzaamheden. Zo zorg ik dat het verhuurmateriaal gereed is voor verhuur, verricht ik reparaties en breng en haal ik incidenteel machines van en naar locatie. Het is iedere dag weer een leuke uitdaging om een van de verschillende machines aan tevreden klanten mee te geven.”

Antonie van Manen

Parttime medewerker

“Een poos geleden ben ik bij Cluistra binnengelopen om te vragen of zij werk voor me hadden. Toevallig stond er de vacature Zaterdagmedewerker open, die ik direct aangeboden kreeg. Inmiddels werk ik, als mijn opleiding dit toelaat, tot wel drie dagen in de week in de werkplaats en op het verhuurterrein. Ik verricht kleine reparaties en help klanten op weg, wat ik zelf het leukste aan mijn werk vind. Het werken met machines en het omgaan met klanten, sluiten mooi aan bij mijn opleiding. Cluistra is een bedrijf dat goede service verleend, daar ben ik graag onderdeel van. Ik vind het belangrijk om met elkaar kwaliteit te leveren.”

Profielfoto van Antonie
Rick van den Brink

Rick van den Brink

Planner

“Bij mijn vorige werkgever werkte ik vooral in het magazijn met onderdelen voor klanten en monteurs. Daarom wilde ik na verloop van tijd een andere uitdaging. Via de Facebookpagina van Diederik zag ik dat er bij Cluistra / Jekuntmijhuren.nl een vacature openstond. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het inplannen van de huuropdrachten van aanhangwagens en hoogwerkers. Het leukste van mijn werk vind ik de uitdaging om aan klanten de juiste machine te verhuren. Bovendien is werken bij Cluistra / Jekuntmijhuren.nl leuk door de onderlinge sfeer en verstandhouding die we als collega’s hebben.”

Altijd op zoek naar versterking

Bekijk onze actuele vacatures

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.