Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Wijk bij Duurstede

Wilt u een aanhanger kopen in Wijk bij Duurstede? Kies voor Cluistra aanhangwagens! Wanneer u, voor het werk of privé, veel te vervoeren hebt, dan is een aanhangwagen geen overbodige luxe. Investeer daarom in een goede aanhangwagen. Wij hebben verschillende aanhangwagens in ons assortiment, geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Aanhangwagen kopen in Wijk bij Duurstede

Wilt u in de regio Wijk bij Duurstede een aanhangwagen kopen? Bij Cluistra aanhangwagens zijn duurzame, betrouwbare aanhangwagens te koop, die bovenal voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Daarbij profiteert u ook nog eens van de meest voordelige prijs, de beste service, garantie en onderhoud. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit een breed assortiment aanhangwagens in verschillende soorten, maten en gewichten. Welke optie u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een goed onderhouden, sterke aanhangwagen.

Aanhangwagen kopen voor particulier of zakelijk gebruik

De één heeft een aanhangwagen nodig voor groenafval, de ander juist om grote voorwerpen te vervoeren. Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij Cluistra aanhangwagens kunt u een ruim assortiment aanhangwagens kopen voor zowel particulier en zakelijk gebruik. Wij verkopen onder andere open aanhangwagens, gesloten aanhangwagen, kleine aanhangwagens, kipper aanhangwagens, autotransporters en de bijbehorende onderdelen.

Aanhangwagen op maat kopen

Wilt u een wagen die volledig aan uw wensen voldoet, dan bouwt Cluistra aanhangwagens uw aanhangwagen op maat met complete opbouwconstructie. Onze specialisten denken graag met u mee!

Onderhoudscontract van een aanhangwagen

Net als uw auto heeft een aanhanger ook onderhoud nodig. Vooral wanneer deze intensief gebruikt wordt. Als specialist in de regio Wijk bij Duurstede zorgen wij ervoor dat alle wielen, de ophanging en andere onderdelen van uw aanhangwagen in topconditie blijven.

Neem contact op met Cluistra aanhangwagens

Om een aanhanger in de de buurt van Wijk bij Duurstede te bekijken alvorens u beslist deze te kopen, bent u van harte welkom in onze showroom in Veenendaal, langs de A12. Hier kunt u de aanhangwagens zelf testen en geven de specialisten van Cluistra Aanhangwagens u graag persoonlijk advies.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.

Whatsapp