Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Onderhoud remmen

Het juiste onderhoud, aan de remmen van uw aanhangwagen, draagt bij aan uw veiligheid en zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel op pad kunt. Daarom adviseren we om één keer per jaar bij uw Hapert Dealer langs te komen voor een aanhanger onderhoudsbeurt.

 

HAPERT legt uit

Leer meer over onderhoud aan de remmen van uw aanhangwagen in de video’s op de website van HAPERT. Deze video’s bevatten de volgende onderwerpen: Oorzaak kapotte remkabels, Richtlijnen onderhoud remvoering, Schoonmaken remvoering, Remmen laten afstellen, Kapotte breekkabels, Kapotte oploopdempers.

 

BEKIJK HAPERT VIDEO’S OVER ONDERHOUD REMMEN

 

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

 

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.