Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in de buurt van Nijmegen

Wilt u een aanhanger kopen voor uw projecten in Nijmegen, dan is Cluistra Aanhangwagens voor u de juiste zaak. Wij hebben een groot assortiment aan kwalitatieve, robuuste aanhangers voor ondernemers die gaan voor zekerheid. Legt u sierbestrating aan in een tuin in Nijmegen, dan wilt u een stabiele wagen die niet zomaar omkiept. Werkt als hovenier, dan is een ruime bak met ladingnet gewenst, zodat u veel groenafval in de aanhanger kwijt kunt. Voor alle ondernemers bieden wij kwalitatieve aanhangers, die u niet in de steek laten. Neem contact op om te overleggen welke aanhangwagen het beste bij uw zaak past!

Aanhanger in Nijmegen

Een aanhanger komt in hanzestad Nijmegen, de grootste stad in Gelderland altijd goed van pas. Hier zijn voor stratenmakers, schilders, hoveniers en anderen vele mooie projecten te vinden. Voor stratenmakers en hoveniers zijn onze kiepwagens mogelijk interessant. We hebben daarnaast diverse dichte aanhangers in ons aanbod. Gesloten aanhangwagens en koelwagens, voor het gekoeld overbrengen en koel houden van uw lading. Als laatste hebben wij voor rijdende aannemers en ondernemers nog diverse machinetransporters, autotransporters en plateauwagens/opleggers beschikbaar. Kleine aanhangwagens zitten ook in ons assortiment, maar onze expertise ligt met name bij de zwaardere categorie aanhangwagens van tot 3500 kilo. Heeft u hierover advies nodig, neem dan gerust contact met ons op!

Accessoires voor ladingveiligheid

De veiligheid van uw lading is een belangrijk aandachtspunt wanneer u op weg bent met een aanhangwagen. Zorg er dus voor dat u veilig rijdt met uw lading. Wanneer u rijdt, mag de lading niet verschuiven, laat staan loslaten. Een ongeluk hiermee kan ernstige gevolgen hebben. Daarom hebben al onze aanhangwagens handige bindogen, waar u spanbanden omheen kunt spannen. Ook kunt u kiezen voor een ladingnet, bijvoorbeeld wanneer het gaat om losse lading zoals stenen, zand of groenafval. Bij Cluistra hebben we ook diverse aanhangwagen onderdelen op voorraad, zoals verlichting, aanhangersloten et cetera. Bekijk al onze accessoires.

Hoeveel mag de lading van mijn aanhanger uitsteken?

De lading van de aanhangwagen mag maximaal 1 meter aan de achterkant uitsteken, maximaal 5 meter vanaf het hart van de achteras. Aan de voorzijde mag dit zelfs helemaal niet uitsteken. Bij een ondeelbare lading, mag deze niet meer dan 0,5 keer de lengte van het voertuig zijn, met een maximum van 5 meter vanaf het hart van de achteras. U moet een markeringsbord gebruiken, wanneer de lading veder uitsteekt dan 1 meter. Voorkom dus dat u de pineut bent bij een politiecontrole en zorg dat uw aanhangwagen in orde is!

Kwalitatieve, goed onderhouden aanhangwagens

Bij Cluistra moet u zijn voor nette en kwalitatieve aanhangers, die altijd aan de BOVAG-eisen voldoen. Wij zijn Premium dealer van Hapert aanhangwagens, het merk met de sterkste aanhangers van Europa. Mocht u een aanhangwagen bij ons kopen, kunt u altijd bij ons terecht voor aanhangwagenonderhoud. Wij geven op tijd bij u aan wanneer het weer tijd is voor uw jaarlijkse onderhoudsbeurt. Onze vakbekwame monteurs en eigen keurmeester checken uw wagen graag nauwkeurig op alle BOVAG-punten.

Aanhangwagen occasions

Gaat een nieuwe aanhangwagen uw budget te boven, maar wordt het inmiddels wel tijd voor een eigen kar? Naast onze zelf samen te stellen aanhangwagens, hebben wij regelmatig diverse interessante occasions beschikbaar. Deze gebruikte aanhangers verschillen per moment, bekijk het actuele aanbod op de pagina ‘tweedehands aanhangwagens’.

Over Cluistra

Cluistra is al meer dan 25 jaar uw specialist voor aanhangwagens. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf. Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Naast Nijmegen bedienen wij ook klanten uit plaatsen waaronder Apeldoorn, Arnhem en Tiel, maar ook Utrecht.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.