Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhangwagen dubbelasser te koop

Cluistra Aanhangwagens in Veenendaal, in het midden van het land, is dé plek om een aanhangwagen dubbelasser te kopen. Cluistra al sinds jaar en dag dé betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Waarom een aanhangwagen dubbelasser kopen?

Wanneer u overweegt om een goede stabiele aanhangwagen te kopen dan heeft een dubbelasser wel enkele voordelen. Onze dubbelasser aanhangers (of tandemasser) zijn namelijk heel veelzijdig en stabiel. Ook hebben deze aanhangwagens een sterk verbeterd laadvermogen door de betere verdeling van de benedenwaartse druk over de 2 wielassen. Verder hebben dubbelassers vaak een groter laadoppervlak. Daardoor kunt u meer goederen kwijt. Handig wanneer u veel grotere of zwaardere objecten moet vervoeren dus!

Dubbelasser aanhangwagens, ideaal voor ondernemers!

Veel en zwaar vervoer? Kies voor een dubbelasser

Profiteer van de verbeterde stabiliteit en laadvermogen van een dubbelassige aanhangwagen van Cluistra. Zoekt u een open aanhanger, liever een gesloten of kipper aanhangwagen, of juist een plateau aanhanger? Bij Cluistra denken we graag met u mee welke dubbelasser aanhangwagen de beste koop is. Ook wanneer u nog niet zeker weet welk type tandemasser aanhanger voor u geschikt is dan geven we u graag en goed advies. Wij maken ook aanhangwagens op maat. Neem dus gerust contact met ons op en kom eens langs voor vrijblijvend advies!