Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger occasions

Voor aanhanger occasions komt u natuurlijk naar Cluistra. Want bij Cluistra bieden we BOVAG-gekeurde en onderhouden tweedehands aanhangers aan van bekende merken, voor een voordelige prijs.

Op de hoogte blijven van nieuw aanbod via e-mail?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang een e-mail wanneer er nieuwe occasions beschikbaar komen.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Huidig aanbod

Bel 0318 – 511302 voor meer informatie over onze occasions

Occasions bij Cluistra

Onze aanhanger occasions ondergaan altijd een uitgebreide keuring voordat we ze aan u doorverkopen. Als ondernemer bent u erg afhankelijk van uw materieel. Het is dus extra belangrijk dat uw aanhanger altijd in de beste staat is. Dankzij onze jarenlange ervaring in het onderhoud en de verkoop van aanhangers, weten wij gelukkig waar we op moeten letten. De keuringen en het onderhoud van de aanhangwagens gaan ook altijd volgens de BOVAG-richtlijnen.

Diverse gebruikte aanhangwagens voor een scherpe prijs

Bij Cluistra verkopen wij goede tweedehands aanhangwagens van diverse merken tegen scherpe prijzen. Bent u op zoek naar gebruikte aanhangwagens, zoals een tweedehands kipper, tweedehands plateauwagen, een gebruikte autoambulance, of een tweedehands gesloten aanhanger? Wie weet vindt u bij Cluistra uw ideale gebruikte aanhanger. Staat deze er nu niet tussen? Ons aanbod aanhangwagen occasions wisselt steeds. Houd dus onze website en Facebook in de gaten.

Bent u toch op zoek naar een nieuwe aanhanger? Bekijk ook ons assortiment Hapert aanhangwagens.


Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG-erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.