Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Utrecht

Voor een aanhanger in Utrecht en omgeving kunt u terecht bij Cluistra Aanhangwagens. Wij verkopen meer dan 25 soorten aanhangers. Voor elke klus hebben wij een passende oplossing. Als u in de Domstad met uw stratenmakersbedrijf een historisch straatje in de binnenstad herstelt, is een stevige aanhangwagen onmisbaar voor uw werk. Niet alleen voor stratenmakers, maar ook voor bouwers, horecaondernemers, graafmachinisten, en particuliere klussers is een eigen aanhanger of oplegger, open of gesloten, echt een uitkomst. Wilt u een aanhanger kopen maar heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste aanhanger voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk het assortiment hieronder!

Aanhanger in Utrecht voor al uw klussen

Wilt u een aanhanger kopen in Utrecht, dan bent u bij Cluistra Aanhangwagens aan het juiste adres. Een aanhanger is voor veel mensen een mooie aanwinst, zowel particulier als zakelijk. Wanneer u als bewoner van de mooie Domstad uw tuinafval opruimt, neemt u met een enkelasser aanhanger (bakwagen) alles praktisch en veilig mee. Eén van onze degelijke koelwagens verzekert u er als horecaondernemer van dat uw etens- en drinkwaren ongeschonden en goed gekoeld aankomen op de Vredenburgmarkt. En wilt u als professional zware materialen makkelijk kunnen laden en lossen? Dan is onze recente aanwinst, een aanhangwagen met laadkraan, echt een uitkomst.

Betrouwbare, robuuste aanhangwagens

Wij weten dat betrouwbaarheid één van de belangrijkste waarden is voor onze klanten om de keuze voor een aanhangwagen op te baseren. Daarom bestaat ons aanhangwagen assortiment uit de allersterkste en meest robuuste aanhangwagens van heel Europa. De diverse typen aanhangers die wij verkopen, zijn:

Van deze typen zijn diverse varianten en maten beschikbaar. Wanneer deze op dat moment niet op voorraad zijn, kunnen wij deze als Hapert premium dealer snel bestellen.

Ervaar de vrijheid van een eigen aanhangwagen in Utrecht

Huurt u meestal tijdelijk aanhangers voor klussen in en rondom uw huis in Utrecht? Of alleen op projectbasis, tijdens bepaalde werkzaamheden? In principe ideaal natuurlijk, maar naarmate deze werkzaamheden vaker voorkomen, kunnen de kosten flink oplopen. En waarschijnlijk let u bij huur aanhangers vooral op het feit dat deze dicht in de buurt te verkrijgen zijn. Of misschien bent u afhankelijk van vrienden of kennissen voor het lenen ervan. Daarmee bent u echter niet altijd verzekerd van kwaliteit. Ook wordt het op den duur vervelend om gebonden te zijn aan bijvoorbeeld huurperioden. Hierdoor kan de nodige onrust of stress ontstaan bij het klussen.

Een nieuwe aanhanger bij Cluistra: de voordelen

Herkent u de bovenstaande situatie, dan wordt het tijd om het kopen van een eigen aanhangwagen te overwegen. Of misschien heeft u al een aanhanger in uw bezit, maar komt u toch wat capaciteit tekort, en gaat u voor een grotere variant? En om uw rug te ontlasten, kan een aanhangwagen met laadkraan een mooie aanvulling zijn voor uw wagenpark. Kortom, genoeg redenen om veilig te klussen en een eigen robuuste aanhangwagen aan te schaffen bij Cluistra.

Maatwerk aanhangwagens

Heeft u al onze aanhangwagens bekeken maar zit de juiste kar voor u er niet bij? Als een standaardmodel niet aan uw eisen voldoet, kunt u Cluistra altijd vragen om aanvullende opbouw of accessoires. Maatwerk aanhangers installeren wij op verzoek zelf, van een extra onderdeel tot een complete opbouw. Stel zelf uw ideale aanhanger samen! Bekijk ook de aanhangwagens die wij bij klanten afgeleverd hebben, of bel ons om te overleggen.

BOVAG-erkend familiebedrijf

De familie Cluistra is 25 jaar geleden al gestart met de verkoop van aanhangwagens. Cluistra Aanhangwagens bestaat uit een team van bevlogen, vakkundige monteurs en een keurmeester, allen met jarenlange ervaring. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons in Veenendaal gevestigde familiebedrijf. Sinds jaar en dag werken wij met aanhangwagen onderhoud volgens de richtlijnen van de BOVAG. U kunt er dus van op aan dat onze aanhangwagens altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. En uw klus in Utrecht niet zomaar stil komt te staan!

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.