Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Auto aanhangwagen kopen

Aan het oriënteren om een auto aanhangwagen te kopen? Dan is het slim om eerst eens langs Cluistra te gaan. In Veenendaal, in het midden van het land, is Cluistra al sinds jaar en dag dé betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. 

Specialist in nieuwe aanhangwagens

Op een aanhangwagen moet u blindelings kunnen vertrouwen, zeker als uw bedrijfsprocessen er mede van afhankelijk zijn. Daarom hebben wij, als Premium dealer van het topmerk HAPERT, een compleet assortiment van de allersterkste en meest robuuste aanhangwagens van Europa.

Zo voeren we onder andere de Azure Open Aanhangwagens, Cobalt Kipperaanhangwagens, Indigo Transportaanhangwagens en Sapphire Gesloten Aanhangwagens van Hapert. Wat de toepassing ook is, bij Cluistra is er altijd een aanhangwagen die perfect aansluit bij uw wensen. En als er echt iets unieks gebouwd of aangepast moet worden, dan regelen we dat ook gewoon. Want voor minder dan een tevreden klant doen we het niet.

Een auto aanhangwagen kopen, dat doe je bij Cluistra

Ook voor de allerbeste occasion aanhangwagens

Ook wanneer u op zoek bent naar een tweedehands aanhangwagen dan is een bezoekje aan Cluistra een goede eerste stap. Ons team is elke dag in de weer met het onderhouden, opknappen en keuren van aanhangers. Het komt natuurlijk ook veel voor dat onze klanten hun oude aanhangwagen inruilen wanneer ze net iets groters of iets anders nodig hebben. De ingenomen aanhangers nemen we dan goed onder handen zodat ze weer in uitstekende staat naar een nieuwe eigenaar kunnen. Dus ook wanner u iets minder geld wilt besteden aan een aanhangwagen dan kunt u rekenen op de prima kwaliteit die wij leveren.

Ook voor lease of huur de juiste keus

Misschien wilt u toch liever een aanhanger leasen of een aanhangwagen huren. Dat kan ook bij Cluistra. Loop eens binnen in ons pand aan de Rondweg-West in Veenendaal, of neem contact met ons op voor meer informatie.