Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Gekoelde aanhangwagen te koop

Bent u op zoek naar een gekoelde aanhangwagen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment! Wij hebben verschillende koel aanhangwagens voor u beschikbaar. 

Gekoelde aanhangwagen kopen?

Wanneer u koude of bevroren producten wilt vervoeren, dan is een gekoelde aanhanger een goede oplossing. Zeker wanneer een speciale koelwagen te groot of niet rendabel is, dan is een aanhanger natuurlijk ideaal. U koppelt ‘m alleen aan wanneer het echt nodiog is, en ter pleke kunt u ‘m ook weer loskoppelen. Dat scheelt ruimte, en u kunt uw auto gewoon weer ergens anders voor gebruiken!

Bij Cluistra hebben we verschiollende soorten koelaanhangers:

  • Enkelasser koelwagen klein
  • Enkelasser koelwagen groot
  • Tandemasser koelwagen

Welke het beste is voor uw werkzaamheden? Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. Loop eens binnen in onze showroom, of neem contact op.

Koelaanhangwagen: B-rijbewijs of BE-rijbewijs?

Al onze gekoelde aanhangwagens zijn geïsoleerd en uitgerust met een 1000W (230 volt) koelmotor. Qua gewicht variëren ze tussen de 1500 en 2700 kg. Voor een tandemasser koelwagen hebt u een BE-rijbewijs nodig. Voor de enkelasser koelwagens hebt u alleen een B-rijbewijs nodig, maar dat is dan wel afhankelijk van het gewicht van het voertuig en de koelwagen samen. Dit mag maximaal 3500 kg zijn. Houd hierbij ook rekening met het maximale trekgewicht van de auto. Op de site van RDW vindt u meer over het trekgewicht.

Meer weten over koelaanhangers? Vraag naar de mogelijkheden

Gekoelde aanhanger nodig? Kom eens langs bij Cluistra

Bij Cluistra Aanhangwagens zijn er opties in overvloed. We horen graag voor welke projecten u op zoek bent naar een geschikte koel aanhanger. Samen komen we dan zeker tot de juiste keuze! We laten u graag zien wat de standaard en maatwerk mogelijkheden zijn. We hebben altijd wel een oplossing voor wat u nodig hebt.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal. In het midden van het land, vlak naast de afrit van de A12. Stap eens binnen of neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!