Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Gesloten aanhangers voor veilig transport: HAPERT Sapphire

Een gesloten aanhanger is optimaal uitgerust voor het vervoeren van allerlei soorten goederen en materialen. De Sapphire-serie van HAPERT bestaat uit uiteenlopende gesloten aanhangwagens, die volledig kunnen worden aangepast aan de wensen van elke klant. Of u nu een dichte enkelasser aanhanger, een gesloten aanhangwagen tandemasser of een plateauwagen met gesloten opbouw zoekt; wij bieden altijd een passende transportoplossing tegen de scherpste prijs! Ook een speciale uitvoering van de Sapphire gesloten aanhanger behoort tot de mogelijkheden, zoals een praktische marktwagen, multifunctionele verkoopwagen of een professionele koelwagen.

De verschillende typen Hapert Sapphire gesloten aanhangers

Hapert Sapphire H

Gesloten aanhangwagens

De Sapphire H is een gesloten aanhanger, uitgevoerd met de wielen onder de wagen en 2 achterdeuren. Deze tandemasser gesloten aanhanger van HAPERT beschikt over een brede laadvloer. De laadvloer is uitgevoerd in multiplex met een anti-sliplaag. De aanhangwagen is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar: vanaf 1350 kg bruto laadvermogen tot wel 3500 kg bruto laadvermogen dankzij het compleet doorgelaste, volledige gegalvaniseerde chassis.

Hapert Sapphire L-2

Gesloten aanhangers & koelwagens

Onze tandemasser gesloten aanhanger , de HAPERT Sapphire L-2, is de ideale keuze voor het veilig vervoeren van grotere waardevolle goederen en materialen, ook verkrijgbaar als koelwagen of dekselwagen. Deze type aanhangwagens zijn leverbaar in diverse gewichtsklassen: van 2000kg tot 3500 kg bruto laadvermogen. De standaard laadvloerhoogte  is zo’n 55cm, wat het inladen van uw lading erg makkelijk maakt.

Hapert Sapphire L-1

Gesloten aanhangers & Koelwagens

Het Sapphire L-1 model is een enkelasser gesloten aanhanger en dé oplossing voor het transporteren van al uw waardevolle spullen, ook verkrijgbaar als koelwagen of dekselwagen. Deze dichte aanhanger is leverbaar als ongeremde en geremde uitvoering, standaard uitgerust met in de zijrand geïntegreerde bindbeugels en is nu ook verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, vanaf 1350 kg tot 1800 kg bruto laadvermogen.

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Op maat gebouwd?

In ons assortiment vindt u honderden verschillende aanhangwagens. Wilt u een wagen die volledig aan uw wensen voldoet, dan bouwen wij in onze eigen werkplaats uw aanhangwagen op maat met complete opbouwconstructie. In ons magazijn hebben we een grote voorraad aan alle denkbare materialen. En in onze werkplaats zagen we bijvoorbeeld aluminium en houten platen op maat. Vertel uw persoonlijke wensen, dan adviseren wij u over het beste ontwerp en gaan we aan de slag.

Stel uw vraag

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Recent afgeleverde gesloten aanhangwagens

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde gesloten aanhangwagens.

De gesloten aanhangers van HAPERT zijn zeer riant uitgerust

De gesloten aanhangwagens uit de HAPERT Sapphire-serie zijn standaard rijk uitgerust:

  • Twee achterdeuren, voorzien van zeer degelijk RVS hang- en sluitwerk en RVS bevestigingsmaterialen.
  • Compleet gelast en volbad verzinkt chassis
  • Multiplex vloer, uitgevoerd met een antisliplaag.
  • Grote gesloten aanhangers zijn ook geremd nodig, met geschroefde V-dissel.
  • Binnenverlichting en handgrepen aan de voorzijde standaard inbegrepen.
  • Opklapbaar steunwiel.

Kortom, alle kleine en grote dichte HAPERT aanhangers zijn optimaal uitgerust voor het vervoer van al uw waardevolle goederen en materialen. Zo is een HAPERT Sapphire model altijd de beste keuze, ongeacht uw transportklus of project.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.

Gesloten aanhanger op maat

De zeer complete basisuitvoeringen van de Sapphire gesloten aanhangwagen kunnen uiteraard ook uitgebreid worden met extra opties en originele accessoires. Zo kunt u bij HAPERT kiezen uit verschillende afmetingen (lengte, breedte en hoogte) en tal van praktische uitrustingsopties, zoals; zijdeuren, schuifluiken, oprijbalken, zijkleppen, uitzetsteunen, reservewiel en nog veel meer. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in maatwerk transportoplossingen, zo ook voor alle Sapphire modellen.

Wilt u graag meer informatie over onze maatwerk oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de HAPERT-dealers bij u in de buurt.

Zowel een kleine als grote gesloten aanhanger van HAPERT is van alle markten thuis. Stel zelf uw HAPERT Sapphire aanhangwagen samen op de officiële website van HAPERT

Maak een afspraak voor meer informatie