Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Woudenberg

Woont of werkt u in Woudenberg en heeft u een nieuwe aanhanger nodig, dan bent u bij Cluistra Aanhangwagens op de goede plek. Verplaatst u als stratenmaker grote hoeveelheden zand of stenen, heeft u een grote tuin die op de schop moet, of helpt u graag familie of vrienden met verhuizen? Cluistra Aanhangwagens biedt topkwaliteit aanhangers voor particulier of zakelijk gebruik, die altijd aan uw wensen voldoen.

Daarbij profiteert u ook nog eens van de meest voordelige prijs, de beste service, garantie en onderhoud. Wilt u bij ons een aanhanger kopen, dan kiest u uit een breed assortiment aanhangwagens in verschillende soorten, maten en gewichten. Welke optie u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een goed onderhouden, sterke aanhangwagen. Bekijk hieronder ons assortiment.

Aanhanger in de buurt van Woudenberg kopen

Woont of werkt u in de buurt van Woudenberg, dan vindt u de werkplaats van Cluistra op een kwartiertje rijafstand. Wij staan in de regio Midden-Nederland bekend om onze degelijke HAPERT-aanhangers (officiële dealer). Aanhangwagens van dit merk zijn van zeer duurzame kwaliteit en gaan jarenlang mee. Met één van onze aanhangers achter uw (bedrijfs)wagen, kunt u met een gerust hart de weg op. Van open aanhangers tot gesloten aanhangkarren en alles ertussenin. Zowel relatief lichte enkelassers als wat zwaardere dubbelasser of tridemasser varianten zijn uit voorraad leverbaar.

Kippende aanhangers voor stratenmakers of hoveniers

Wilt u losse lading zoals zand of grind transporteren en weer storten, dan is een kiepaanhanger ideaal. Wij bieden diverse kippende aanhangwagens aan, met de mogelijkheid tot zowel achterwaarts als zijwaarts (dus ook driezijdig) kippend. Ontdek ook het gemak van deze ideale wagens, die u veel tijd en moeite kunnen besparen.

Nieuw: aanhangers met kraan

Onze nieuwste aanwinst in het assortiment is een aanhanger met kraan. Deze aanhanger spaart door de zeer praktische laadkraan uw rug, want u hoeft bijna niet meer te tillen. Daarnaast zorgt het geautomatiseerde laden en lossen voor een enorme tijdswinst. De kraan is hydraulisch, waardoor deze makkelijk bestuurbaar is.

Maatwerk aanhangwagens

Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht: wij stellen in overleg uw persoonlijke aanhangwagen samen. Van een aangepast onderstel of wielassen tot en met een volledig gemonteerde opbouw op maat. Of het nu gaat om een loofrek of een laadkraan op de aanhangwagen, of een wagen volgens uw eigen ontwerp. Leg uw wensen aan ons voor, de kans is groot dat wij uw ideale aanhanger kunnen realiseren. Waardoor uw dagelijkse werk u met steeds meer gemak afgaat!

Service en onderhoud van aanhangers

Als BOVAG-erkende vakgarage zijn wij al 25 jaar gespecialiseerd in onderhoud van aanhangwagens, in het bijzonder van het merk HAPERT. Onze monteurs en keurmeester verstaan hun vak en zijn altijd op de hoogte van de meest up-to-date kennis. Wij adviseren u om na aanschaf minimaal eens per jaar langs te komen bij ons voor een onderhoudsbeurt van uw aanhanger. En wanneer u de aanhangwagen intensief gebruikt, vaker. Tijdens het onderhoud controleren wij de aanhanger op maar liefst 50 punten. Verzeker uzelf er dus ook van dat u voldoet aan alle wetgevings- en veiligheidseisen voor aanhangwagens.

Aanhanger occasions

Heeft u niet het budget voor een nieuwe aanhanger, maar wilt u wel profiteren van het bezit van een eigen aanhanger? Dan is een aanhangwagen occasion iets voor u. Gaat u voor een tweedehands aanhanger voor uw motorvakantie die u drie keer per jaar doet, of wilt u toch een eigen bagagewagen? Of misschien gaat het wel om een dubbelasser voor het vervoeren van diverse materialen. Bekijk ons aanbod aan aanhangwagen occasions, zodat u voor een zacht prijsje alle voordelen hebt van een eigen aanhangwagen.

Cluistra en Jekuntmijhuren

Al 25 jaar is Cluistra Aanhangwagens een begrip in de regio Midden-Nederland. Onze aanhangers kunt u niet alleen vinden in de directe omgeving van Woudenberg. Ook vindt u de aanhangers maar ook meer naar het westen, van Veenendaal, Barneveld, Ede, Lunteren en Amerongen, tot aan de buurt van Utrecht, Nieuwegein, Leusden en Amersfoort. De zoon van de eigenaar Marien Cluistra, Diederik, is 10 jaar geleden de verhuurtak begonnen met jekuntmijhuren.nl. Zowel aanhangers als hoogwerkers behoren tot het uitgebreide verhuurassortiment. Mocht u dus toch liever een tijdelijke oplossing willen, dan kunt u ook voor korte of langere tijd een aanhangwagen huren.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar tips en adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.