Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Hilversum

Waar u het ook voor nodig heeft, een aanhanger kopen in Hilversum is ideaal voor het vervoeren van grote hoeveelheden. Van straatwerk tot zonnepanelen. Wilt u graag een aanhanger kopen in Hilversum? Wij zijn dealer van HAPERT aanhangwagens in Midden-Nederland. U bent verzekerd van de meest voordelige prijs, beste service, garantie en onderhoud. Kom gerust eens langs in Veenendaal!

Aanhanger in de buurt van Hilversum kopen

Bent u op zoek naar een aanhanger in Hilversum? Profiteer bij Cluistra Aanhangwagens van een lekkere bak koffie, goed advies en een aanhangwagen die bij u past. Wij zijn dealer van HAPERT aanhangwagens in Midden-Nederland. U kunt bij ons een aanhangwagen kopen, leasen, huren en inruilen. Van aanhangers die net uit de fabriek komen tot BOVAG-gekeurde occassions. Niet alleen de aanschaf, maar ook het onderhoud, keuring en reparaties zijn bij ons in goede handen.

Soorten aanhangwagens

Wij verkopen aanhangwagens in Hilversum van HAPERT. Dat is een merk, waar u op kunt vertrouwen. HAPERT aanhangers in Hilversum zijn robuust, sterk en veelzijdig. Wij bieden:

Plateauwagens – HAPERT Azure

Een plateauwagen is breed inzetbaar, geschikt voor veel materialen. De wielen zitten onder de bak, daardoor is het mogelijk om alle zijwanden neer te klappen. Daardoor kunt u snel laden en lossen. De Azure plateauwagen kunt u zelf samenstellen. Welke afmetingen? Hoeveel laadvermogen heeft u nodig? Hoeveel assen wenst u?

Kippers – HAPERT Cobalt

Van plan om materiaal te storten? Zoals groen afval, grofvuil of gronden? Dan is een kipper aanhangwagen aan te raden. Deze aanhanger is open en kunt u ‘kiepen’. De Cobalt kipper kunt u zelf samenstellen. Aan welke kant moet de aanhangwagen kantelbaar zijn? Wat mag het bruto laadvermogen zijn? Hand- of elektrisch bediend?

Transporters – HAPERT Indigo

Machines oprijden én transporteren? Dat kan de transporter aanhangwagen met gemak. Perfect voor bedrijven in de bouw, infra en groenvoorziening. De Indigo transporter kunt u zelf samenstellen. Kiest u voor een kantelbare oprijwagen? Hoeveel assen zoekt u? Gaat uw voorkeur naar een multiplex of aluminium vloer?

Gesloten aanhangers – HAPERT Sapphire

Lading die extra veiligheid vereist, zet u het beste achter gesloten deuren. Dat kan met een gesloten aanhanger. De Sapphire aanhanger kunt u zelf samenstellen. Wielen onder of naast de wagen? Een enkel-, tandem- of tridemasser? En welk laadvermogen mag de aanhangwagen in Hilversum hebben?

Van aluminium bekisting tot trekhaak slot

Komt u bij ons een aanhangwagen kopen? Dan kunt u kiezen uit allerlei opties. Alles om uw werk zo makkelijk mogelijk te maken. Wij kunnen de aanhanger in Hilversum naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor extra verzwaarde neuswielen, aluminium kisten of elektrische lieren. Maar we bieden ook specifieke accessoires voor uw beroep. Zo kiezen hoveniers voor loofrekken, glaszetters voor glasresteel en stratenmakers voor oprijplanken. Kortom: alles om veilig, zichtbaar en goed voorbereid de weg op te gaan.

Complete service voor uw aanhangwagen in Hilversum

We raden u aan om uw aanhanger in Hilversum periodiek te laten keuren en onderhouden. Zo houdt u uzelf en andere weggebruikers veilig. Doordat wij BOVAG-gecertificeerd zijn, krijgt u 3 maanden garantie op alle reparaties en onderhoudsbeurten.

Vanuit onze werkplaats in Veenendaal werken onze vakbekwame monteurs aan uw aanhanger. We kijken uw aanhangwagen in Hilversum na op cruciale punten. Moet er iets gerepareerd worden? Dat overleggen we met u. Veel onderdelen hebben wij op voorraad, daardoor kunt u snel de weg weer op. Heeft u snel even nieuwe verlichting nodig? Kom gerust langs, wij hebben een magazijn vol.

 

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar tips en adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.