Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Bennekom

U wilt een aanhanger kopen in de buurt van Bennekom? Goed nieuws, u heeft Cluistra gevonden! Op een paar minuten rijden, langs de A12 in Veenendaal, vindt u het juiste adres voor allerhande aanhangwagens. Klanten die onze aanhangwagens kopen (meer dan 40 varianten!), zijn met name bedrijven, groot of klein. Maar ook particulieren weten ons te vinden. Wij verkopen alle denkbare typen aanhangers. Van koelwagen tot motoraanhanger, machinetransporter en autoambulance. Bekijk hieronder ons aanhangwagen assortiment.

Topkwaliteit aanhangers kopen in de buurt van Bennekom

Onze aanhanger bedrijf vindt u aan de Rondweg-West in Veenendaal, op een paar minuten rijden van Bennekom. In de regio Midden-Nederland geniet Cluistra Aanhangwagens heel wat vertrouwen. We staan bekend om onze service en kwaliteit. Ons HAPERT-assortiment bestaat uit de allersterkste en meest robuuste aanhangwagens van heel Europa. Klanten van Cluistra, waaronder uit Bennekom, zijn goed te spreken over onze aanhangwagens. Niet voor niets is onze gemiddelde klantbeoordeling een 8,9! Overtuig uzelf en lees meer beoordelingen van klanten over Cluistra.

Welk type aanhang wagen heb ik nodig?

Als u zich afvraagt welke aanhang wagen voor uw situatie het meest geschikt is, dan is de vraag wat u wilt gaan doen met de aanhanger. Bent u op zoek namens een bedrijf of als particulier? Vervoert u vooral losse goederen uit uw huis en tuin, of in uw dagelijkse werk als stratenmaker of hovenier? Dan is een open aanhanger met een ladingnet of een kipper aanhangwagen een prima idee. Moeten de goederen ook nog droog blijven of gekoeld, dan ligt de keuze voor een koelwagen of gesloten aanhangwagen voor de hand. En wilt u machines of auto’s vervoeren, dan is dat ook een mogelijkheid met onze autotransporters en machinetransporters. Als u niet zeker weet welke aanhanger nodig heeft, leg dan uw situatie aan ons voor en vraag ons om advies. Vriendelijk voor de portemonnee zijn ook onze aanhangwagen occasions.

Ervaar de vrijheid van een eigen aanhangwagen in Bennekom

Huurt u meestal tijdelijk aanhangers voor klussen in en rondom uw huis of bedrijf in Bennekom? Of alleen op projectbasis, tijdens bepaalde werkzaamheden? In principe ideaal natuurlijk, maar naarmate deze werkzaamheden vaker voorkomen, kunnen de kosten flink oplopen. En waarschijnlijk let u bij huur aanhangers vooral op het feit dat deze dicht in de buurt te verkrijgen zijn. Of misschien bent u afhankelijk van vrienden of kennissen voor het lenen ervan. Daarmee bent u echter niet altijd verzekerd van kwaliteit. Ook wordt het op den duur vervelend om altijd maar gebonden te zijn, bijvoorbeeld aan huurperioden. Hierdoor kan de nodige onrust of stress ontstaan bij het klussen.

De voordelen van een nieuwe aanhanger bij Cluistra

Herkent u de bovenstaande situatie, dan wordt het tijd om het kopen van een eigen aanhangwagen te overwegen. Of misschien heeft u al een aanhanger in uw bezit, maar komt u toch wat capaciteit tekort, en gaat u voor een grotere variant? En om uw rug te ontlasten, kan een aanhangwagen met laadkraan een mooie aanvulling zijn voor uw wagenpark. Kortom, genoeg redenen om uw klussen serieus te nemen en een eigen kwalitatieve aanhangwagen aan te schaffen bij Cluistra.

Ideaal: een aanhanger met kraan!

Als specialist in aanhangwagens hebben wij voor iedereen de juiste aanhanger. Een eenvoudige open enkelasser of tandemasser is als particulier algauw voldoende, voor bijvoorbeeld het vervoeren van tuinafval van Bennekom naar de stort in Ede. Maar wilt u als professional zware materialen makkelijk kunnen laden en lossen? Dan is onze recente aanwinst, een aanhanger met kraan, echt een uitkomst.

Onderhoud bij Cluistra

Cluistra Aanhangwagens is BOVAG-gecertificeerd. Dit betekent dat wij ons aan de richtlijnen van de BOVAG houden wat betreft het onderhoud van aanhangers en het opleiden van ons personeel. Onze monteurs en keurmeester zijn altijd op de hoogte van de meest up-to-date kennis omtrent aanhangwagens en alles wat hierbij komt kijken. Als het gaat om aanhangeronderhoud, nemen wij alle mankementen serieus. Ook stemmen wij het altijd van tevoren met u af wanneer een reparatie nodig is, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

BOVAG-erkend familiebedrijf

De familie Cluistra is 40 jaar geleden al gestart met de verkoop van aanhangwagens. Wij zijn dealer van HAPERT, dé topaanbieder in het aanhangersegment. U kunt er dus van op aan dat onze aanhangwagens aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. En uw klus of verhuizing in Bennekom niet zomaar stil komt te staan!
Cluistra heeft ook een verhuurtak, waarbij we niet alleen aanhangers verhuren maar ook hoogwerkers en verhuisliften, neem eens een kijkje bij Jekuntmijhuren.nl.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.

Whatsapp