Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger kopen in Kesteren

Gaat u voor niet minder dan topkwaliteit voor uw aanhanger in Kesteren, breng dan eens een bezoek aan de werkplaats van Cluistra. Voor zowel particulieren als voor zakelijk gebruik bieden wij degelijke, betrouwbare aanhangwagens van het merk HAPERT. Bovendien profiteert u bij ons van BOVAG-opgeleid personeel en de beste service.

Of u nu een zaak op Het Panhuis heeft of in het centrum werkt en woont, in de buurt van Kesteren is altijd veel bedrijvigheid te vinden. Een aanhanger kopen kan daarom absoluut een goede aanwinst zijn. Bekijk hieronder ons assortiment aanhangwagens.

Cluistra Aanhangwagens: op 20 minuten van Kesteren

Cluistra Aanhangwagens vindt u op 20 minuten rijafstand van Kesteren, u bent er dus zo! Met ons aanbod van HAPERT aanhangwagens vindt u altijd een aanhanger die voor uw situatie geschikt is.

Welk type aanhangwagen heb ik nodig?

Als u zich afvraagt welke aanhangwagen voor uw situatie het meest geschikt is, dan is de vraag wat u wilt gaan doen met de aanhanger. Vervoert u vooral losse goederen uit uw huis en tuin, of in uw dagelijkse werk al stratenmaker of hovenier? Dan is een open aanhanger met een ladingnet een prima idee. Moeten de goederen hiernaast droog blijven of gekoeld, dan ligt de keuze voor een koelwagen of gesloten aanhangwagen voor de hand. En wilt u machines of auto’s vervoeren, dan is dat ook een mogelijkheid met onze autotransporters en machinetransporters.

Ervaar de vrijheid van een eigen aanhangwagen

Huurt u meestal tijdelijk aanhangers voor klussen in en rondom het huis? Of alleen op projectbasis, tijdens bepaalde werkzaamheden? In principe ideaal natuurlijk, maar naarmate deze werkzaamheden vaker voorkomen, kunnen de kosten flink oplopen. En waarschijnlijk let u bij huur aanhangers vooral op het feit dat deze dicht in de buurt te verkrijgen zijn. Of misschien bent u afhankelijk van vrienden of kennissen voor het lenen ervan. Daarmee bent u echter niet altijd verzekerd van kwaliteit. Ook wordt het op den duur vervelend om altijd maar gebonden te zijn, bijvoorbeeld aan huurperioden. Hierdoor kan de nodige onrust of stress ontstaan bij het klussen.

De voordelen van een nieuwe aanhanger bij Cluistra

Herkent u de bovenstaande situatie, dan wordt het tijd om eens een eigen aanhangwagen te overwegen. Of misschien heeft u al een aanhanger in uw bezit, maar komt u toch wat capaciteit tekort, en gaat u voor een grotere variant? En om uw rug te ontlasten, kan een aanhangwagen met laadkraan een mooie aanvulling zijn voor uw wagenpark. Kortom, genoeg redenen om uw klussen serieus te nemen en een eigen kwalitatieve aanhangwagen aanschaffen bij Cluistra.

Aanhanger occasions

Ziet u de voordelen van een eigen aanhangwagen wel in, maar is uw budget nog ontoereikend voor een nieuw exemplaar? Bekijk ook eens ons aanbod tweedehands aanhangwagens. Met een occasion verzekert u zichzelf van BOVAG-gekeurde, kwalitatieve aanhangers, tegen een extra vriendelijke prijs.

Cluistra en Jekuntmijhuren

Cluistra is een familiebedrijf dat al sinds 25 jaar actief is in de aanhangwagen branche. Alleen de beste kwaliteit is voor ons goed genoeg, en daarom hebben wij een samenwerking met HAPERT. We zijn namelijk officiële dealer van dit merk. Ook zijn we een BOVAG-erkende vakgarage. Dit houdt in dat onze monteurs en keurmeester continu worden bijgeschoold met de nieuwste kennis over aanhangers, en u de aanhanger kunt laten keuren op door de BOVAG vastgelegde punten. Dus ook voor onderhoud en service bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er graag voor dat ondernemers en particulieren dag in dag uit veilig de weg op kunnen met hun aanhanger, ook in Kesteren!
Naast Cluistra hebben wij nog een verhuurtak (Jekuntmijhuren), waar zowel aanhangwagens als hoogwerkers en verhuisliften verhuren. Mocht u dus toch nog liever huren, maar bent u wel op zoek naar de vertrouwde HAPERT-kwaliteit van Cluistra? Neem hier dan eens een kijkje.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.