Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger Veenendaal

Woont en werkt u in de omgeving van Veenendaal en heeft u een aanhangwagen nodig? Cluistra aanhangwagens heeft voor iedere klus een perfecte aanhanger. Of het nu om het vervoeren van tuinafval gaat of bouwmaterialen, wij hebben voor uw bedrijf een geheel op maat gemaakte aanhangwagen, die sterk is en vooral ook goed onderhouden. Naast nieuwe aanhangwagens voor Veenendaal en omstreken bieden wij ook occasions.

Aanhangwagen kopen in regio Veenendaal

Wilt u in de regio Veenendaal een aanhangwagen kopen? Bij Cluistra aanhangwagens bent u aan het juiste adres als het gaat om het kopen van nieuwe en occasion aanhangwagens. Wij hebben van het merk Hapert verschillende exemplaren staan die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. En niet alleen voor zakelijk gebruik. Ook particulieren zijn bij Cluistra Aanhangwagens aan het juiste adres voor de aanschaf van een goede aanhangwagen in regio Veenendaal.

Aanhangwagen kopen voor particulier of zakelijk gebruik

Bent u tuinier? Dan vervoert u voornamelijk tuingereedschap en tuinafval. Hiervoor gebruikt u een heel andere aanhangwagen dan wanneer u bijvoorbeeld in de bouw werkt. Een bouwaanhanger moet een stuk sterker op zijn assen staan, omdat u gewoonweg veel zwaardere spullen vervoert. Zo heeft iedereen wel andere wensen voor een aanhangwagen. Bij Cluistra aanhangwagens kunt u een ruim assortiment aanhangwagens kopen voor zowel particulier en zakelijk gebruik. Wij verkopen onder andere open aanhangwagens, gesloten aanhangwagen, kleine aanhangwagens, kipper aanhangwagens, autotransporters en de bijbehorende onderdelen. Kom daarom naar Cluistra. Wij passen namelijk de aanhanger helemaal aan uw wensen aan.

Aanhangwagen met onderhoudscontract

Uw auto heeft onderhoud nodig. Vooral bij intensief gebruik. Dat geldt ook voor uw aanhangwagen die u rondom Veenendaal gebruikt. Cluistra Aanhangwagens is niet alleen een verkoper van aanhangwagens in de regio Veenendaal, we zijn ook een onderhoudsbedrijf. Uiteraard gespecialiseerd in het onderhoud van aanhangers. Dus ook uw aanhangers.

Kom langs bij Cluistra aanhangwagens

Voor de beste aanhangers in Veenendaal en omstreken bent u bij Cluistra aanhangwagens van harte welkom. Kom langs en bekijk de aanhangwagens zelf. In de showroom mag u de wagens zelfs testen. Onze specialisten staan klaar om u van een goed, passend advies te voorzien.

Afgeleverd

Wij leveren niet alleen kant en klare aanhangers uit de brochure, maar we passen deze helemaal naar wens aan. Bekijk een selectie van aanhangwagens die wij geleverd hebben aan onze klanten.

Afgeleverde aanhangwagens
Medewerker Cluistra

Tips & Adviezen

Wij hebben veel kennis en kunnen u daardoor voorzien van tips en adviezen. Lees onze tips en adviezen om uw aanhangwagen optimaal te benutten.

Naar Tips & Adviezen

Premium HAPERT dealer

We hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen en de service waar u op kunt bouwen. Niet voor niets zijn we Premium HAPERT Dealer. Deze aanhangers zijn gemaakt om elke dag maximaal te presteren, met de laagste kosten per kilometer. Het mooie: tussen 1200 verschillende modellen vindt u altijd wel een aanhangwagen die perfect past bij uw klus.