Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra
Gesloten aanhangers

SAPPHIRE L-2 kopen

Bruto laad vermogen
2000 tot 3500 kg
 • Tandemasser
 • Wielen naast wagen
 • Handgrepen aan de voorzijde
 • Scharnieren, sluiting(en) en bevestigingsmaterialen van RVS (inox)

Gesloten aanhangwagens beschermen uw vracht en zijn tevens zeer geschikt als mobiel verkooppunt.
Beschikbare formaten: 250x130x150 tot 400x180x250 cm

Sapphire L kopen: optimaal uitgerust voor het beschermen van uw vracht

Met de Sapphire L kunt u erop vertrouwen dat uw lading ongeschonden zijn bestemming bereikt.
De degelijke gesloten opbouw is standaard voorzien van 2 achterdeuren met RVS-achterdeursluiting, RVS-scharnieren en RVS-bevestigingsmateriaal. Daarnaast zijn vele opties en accessoires verkrijgbaar zoals een zijdeur, achterklep, schuif- of rolluiken en verkoopklep(pen).

Door de lage laadvloer ligt de Sapphire L laag op de weg. Ook zijn er verschillende wandsoorten mogelijk. Wilt u uw gesloten aanhangwagen bijvoorbeeld bestickeren? Kies dan voor gladde ABS wanden.

Hapert Sapphire de hoogwaardige gesloten wagen

Alle Sapphire-modellen zijn uitgerust met RVS hang- en sluitwerk.
De opbouw is geheel verlijmd en perfect afgekit. Ook de deurvastzetters zijn van RVS.

Dankzij de robuuste casco’s zijn de Sapphire-modellen als enkelasser leverbaar tot een bruto laadvermogen van maar liefst 1800 kg; de tandemassers zelfs tot 3500 kg.

 • Oprijklep
 • Zijdeur
 • Aluminium schuifluik in de zijwand
 • Zijklep
 • Ladingvastzetsysteem
 • ABS-wanden

Oprijklep

Liever een oprijklep dan achterdeuren omdat er bijvoorbeeld goederen in de aanhangwagen gereden dienen te worden? Geen probleem! Onze oprijkleppen zijn voorzien van gasveren zodat de klep gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. De oprijklep is tevens van een speciale anti-slip coating voorzien die ervoor zorgt dat je te allen tijde een uitstekende grip hebt bij het gebruik ervan.

Zijdeur

Een zijdeur maakt het je gemakkelijk! Hiermee kun je namelijk je spullen eenvoudig aan de voorzijde uit de aanhangwagen halen. Standaard wordt de zijdeur aan de rechterzijde (trottoirzijde) geplaatst zodat je veilig in- en uit kunt stappen. Daarnaast is de zijdeur voorzien van een deurvastzetter, zodat de deur niet zomaar dicht kan vallen! De standaard afmeting van de zijdeur is 68 cm. breed (bij de Sapphire L-2 in 250 cm lang is dit 45 cm.). De zijdeur is voorzien van RVS hang- en sluitwerk en RVS bevestigingsmaterialen.

Aluminium schuifluik in de zijwand

Weinig ruimte? Bijvoorbeeld in de stad? Een aluminium schuifluik bespaart je veel ruimte. Middels het schuifluik heb je ook gemakkelijk toegang tot de laadruimte.

Zijklep

Wil je aan de zijkant van de aanhangwagen goederen laden en lossen? Wil je een in de wagen geplaatste machine bedienen? Of gebruik je de Sapphire L-1 als verkoopwagen? Dan is een zijklep onmisbaar. De zijklep kan zowel links als rechts gemonteerd worden. De mogelijkheden zijn oneindig!

Ladingvastzetsysteem

ABS-wanden

Waarom een Hapert Sapphire kopen?

Onze gesloten aanhangwagens beschermen hun vracht als geen ander. Ze zijn voorzien van een supersterk gelast onderstel en robuuste constructie zodat uw goederen ongeschonden op hun bestemming arriveren. Dáárom een HAPERT SAPPHIRE.

De voordelen van de Hapert Sapphire L-2

 • Tüv-gecertificeerd lading vastzetsysteem met geïntegreerde bindbeugels
 • Geschroefde V-dissel
 • Volledig gelast en volbad verzinkt chassis
 • Sterk opklapbaar steunwiel
 • Diverse extra opties mogelijk

Bezoek onze showroom

Wilt u weten wat de glasaanhangwagen aan uw wagenpark kan bijdragen? Kom dan eens langs in onze showroom en bespreek met ons uw wensen.

Diederik en Marien
Diederik en Marien
adviseren u graag.

Recent afgeleverd

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde open aanhangwagens.

Bekijk alle afgeleverde aanhangers