Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Glasaanhanger

Bruto laad vermogen
kg

Een glasaanhanger is een aanhangwagen die voorzien is van een glasbok, ook wel glasresteel genoemd. Deze is speciaal gemaakt voor het transporteren van ruiten, kozijnen, deuren en andere materialen. Zo kunt u eenvoudig uw kostbare producten van A naar B vervoeren, zonder lang na te denken over de manier van laden en vastzetten. Bovendien beschadigd het product op deze manier minder snel. Wel zo prettig voor u als leverancier, maar ook voor uw klanten.

Een glasaanhanger op maat

Met een glasaanhanger worden producten verticaal vervoerd. Dit heeft als voordeel dat de producten eenvoudig met de hand kunnen worden geladen en gelost. Bovendien zorgt deze vorm van transporteren ervoor dat de producten minder snel beschadigen. Iedere ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een glasbok zodat deze geschikt is voor zijn producten. Daarom maken wij de constructie van de bok zelf in onze eigen werkplaats. Eerst wordt de uitvoering met u besproken, vervolgens lassen wij de stalen constructie. Vervolgens wordt deze netjes geconserveerd zodat het geheel moeiteloos decennialang meegaat. Na het verzinken brengen we de gewenste beschermmaterialen aan. Als dit klaar is, monteren we het geheel op een plateauwagen. Zo heeft u een glasaanhangwagen op maat, voor het veilig en stabiel transporteren van uw product.

De voordelen van een glaswagen op maat

  • Robuuste Hapert aanhangwagen als basis
  • Stabiel en goede wegligging
  • Op maat gemaakt
  • Voorzien van gewenste bescherming

Bezoek onze showroom

Wilt u weten wat de glasaanhangwagen aan uw wagenpark kan bijdragen? Kom dan langs in onze showroom en bespreek met ons uw wensen.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten wat de glasaanhangwagen aan uw wagenpark kan bijdragen? Kom dan eens langs in onze showroom en bespreek met ons uw wensen.

Diederik en Marien
Diederik en Marien
adviseren u graag.

Recent afgeleverd

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde open aanhangwagens.

Bekijk alle afgeleverde aanhangers