Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Kleine aanhangwagen

Kleine aanhangwagens voor elke transportklus vindt u bij Cluistra. Lichte enkelassers met vele mogelijkheden voor het op wens maken van het ontwerp. Bekijk hieronder het assortiment, en verzeker uzelf van een praktische kar die jarenlang meegaat!

Een veelzijdige kleine aanhangwagen

Een kleine aanhangwagen in basic uitvoering biedt ruim voldoende mogelijkheden voor het aanpassen naar uw wensen. De geanodiseerde aluminium wanden met robuuste sluitingen staan garant voor een veilig transport van uw lading. Ook schiet uw lading niet zomaar los, dankzij de slimme montagegootjes. Opties voor de kleine aanhanger zijn onder andere een huif, afdekzeil of ladingnet. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk ons assortiment aan kleine aanhangwagens:

Hapert Basic

Open aanhangwagen

Deze innovatieve, solide aanhanger is leverbaar in een 750 kg ongeremde- en 1350 kg geremde uitvoering. Nu ook verkrijgbaar als tandemasser in 2000 kg uitvoering. Ondanks de zeer aantrekkelijke prijs doet deze Basic aanhanger geenszins onder voor zijn Basic “familieleden”.

Hapert Basic Cover

Bagagewagen

De Basic Cover biedt als bagagewagen verrassend veel binnenruimte. Deze praktische aanhangwagen is verkrijgbaar in een 750 kg ongeremde- en 1350kg geremde uitvoering. Ook de Basic Cover bagagewagens van HAPERT zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

Hapert Basic Pro

Open aanhangwagen

De Basic Pro is een robuuste enkelasser open aanhanger die leverbaar is in zowel geremde als ongeremde variant, waarbij u kan kiezen tussen het model met pijpdissel of V-dissel. De Basic Pro is uitgevoerd met Multiplex wanden inclusief Combi Protect Rail op de zijkanten en voorzijde.

Hapert Basic Top!

Plateauwagen / open aanhangwagen

De Basic Top! kan zowel worden ingezet als open aanhanger en als plateauwagen dankzij zijn afneembare aluminium zijwanden en hoekrongen. De Basic Top! is leverbaar in een 750 kg ongeremde- en 1350/1500 kg geremde uitvoering. Deze open aanhanger / plateauwagen is een uitstekend alternatief voor zijn grotere broer, de HAPERT Azure.

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Mag ik de aanhanger trekken met een B-rijbewijs?

Als het totaalgewicht van het trekkende voertuig (uw auto of bedrijfswagen) en het gewicht van de (onbeladen) aanhangwagen in totaal onder de 3500 kilogram uitkomt dan kunt u deze trekken met alleen uw B-rijbewijs. Let wel op dat u het maximale trekgewicht dat op het kentekenbewijs van uw auto staat, niet overschrijdt.

Kleine aanhangwagen op maat

Heeft u ons Hapert assortiment bekeken, maar voldoen deze kleine aanhangwagens niet exact aan uw wensen? Laat ons uw aanhanger op maat bouwen! Al het materiaal hebben wij in huis, zodat wij nagenoeg alle mogelijke modellen voor u kunnen bouwen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag!

Plan uw route

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Premium dealer van Hapert

Wij zijn trots om een officiële premium Hapert-dealer te zijn. De aanhangwagens van Hapert zijn de sterkste en meest robuuste aanhangers van Europa. Zodat u die goederen of meubels kunt vervoeren zonder problemen onderweg. We zijn fan van het diverse assortiment aan kleine aanhangers van Hapert, met een uiteenlopend laadvermogen.

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.

BOVAG-erkend

Cluistra werkt al 25 jaar volgens de BOVAG-richtlijnen. Ook voor onderhoud bent u bij Cluistra dus aan het juiste adres.

Wat klanten zeggen

Wouter uit Veenendaal: “Gewoon een super adres. Deze mannen weten waar ze over praten en doen wat ze zeggen. Niet teveel woorden maar wel veel daden. Ik zeg tegen een ieder zoek niet verder maar dit zijn de juiste mensen en bedrijf waar je van op aan kan.”

Bekijk meer referenties op www.klantenvertellen.nl

Cluistra: betrouwbaar familiebedrijf

Marien Cluistra heeft een passie voor rollend materieel en is daarom dit familiebedrijf 25 jaar geleden gestart. Inmiddels is de tweede generatie aan het werk, namelijk zijn zoon Diederik. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe aanhangwagens en het opknappen van gebruikte aanhangers. Wij verkopen namelijk ook occasions. We doen er kortom graag alles aan om piekfijne aanhangwagens te leveren, die jarenlang hun werk blijven doen. Leer ons kennen!