Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Vervangen gasslang of drukregelaar

Gasslangen
Deze mogen maximaal 1 meter lang zijn. De slang dient met een klem gezekerd te zijn. Wij raden u aan de oranje slang na vijf jaar te vervangen. Door uitdroging van de slang kunnen namelijk haarscheurtjes ontstaan, dus jaarlijks op deze scheurtjes controleren! Gasslangen kunnen vele jaar mee als ze maar niet bloot worden gesteld aan zonlicht. Daar kunnen ze niet tegen!

Drukregelaar
Op de gasdrukregelaar staat een jaartal. Onder normale omstandigheden gaat deze ook vijf jaar mee.

 

 

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden-Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

 

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.