Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Regels hulpkoppeling aanhanger

Hulpkoppeling zijn weer verplicht. Sinds 1 mei 2009 was het niet meer verplicht voor aanhangwagens met een totaalgewicht tot 750 kg (eigen gewicht vermeerderd met het laadvermogen) om een hulpkoppeling te hebben. Op 1 januari 2014 is deze regel echter weer teruggedraaid: de hulpkoppeling is nu weer verplicht. Een hulpkoppeling voorkomt dat de aanhangwagen bij fout aankoppelen los komt van het trekkend voortuig, waardoor hij ongecontroleerd over de weg schiet of over de kop slaat omdat de dissel zich in het wegdek zou boren.

 

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

 

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.

Whatsapp