Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Milieuheffing banden

Met ingang van 1 april 2004 treedt het wettelijk ‘Besluit Beheer Autobanden’ in werking. Dit besluit regelt een milieuvriendelijke verwijdering van autobanden. Importeurs en fabrikanten van aanhangwagens met een maximum totaal gewicht van 3500 kg, worden binnen dit besluit aangemerkt als ‘importeur’ van autobanden.

De enige manier om op een effiënte manier aan de regelgeving met betrekking tot dit besluit te voldoen, is om lid te worden van de stichting Band en Milieu (kortweg: BEM). Door, voor elke band welke in Nederland wordt afgeleverd , € 2.00 aan de BEM af te dragen, neemt de BEM alle wettelijke verplichtingen met betrekking tot de verwijdering van autobanden uit het milieu op zich. Met andere woorden: Ook wij ontkomen niet aan de afvalbeheersbijdrage autobanden.

 

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

 

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.