Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Maatwerk aanhangers nodig?

Wij zijn Premium dealer van Hapert aanhangwagens. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment van open aanhangwagens, gesloten aanhang wagens, kipper aanhangers en transport aanhangwagens.

Toch weten we maar al te goed dat u in de praktijk nét iets anders nodig hebt dan een standaard aanhanger. Daarom zijn wij ook sterk in maatwerk aanhangers.

Zoekt u een aanhanger die perfect aansluit bij wat u nodig hebt voor uw projecten en en werkzaamheden? Neem dan snel contact met ons op. We gaan graag aan de slag om samen met u uw ideale aanhang wagen samen te stellen.

 

Maatwerk aanhangers voor bedrijven

In de loop der jaren hebben we voor heel veel bedrijven uit Veenendaal en omgeving unieke aanhang wagens op maat mogen ontwerpen en maken. Onder andere voor bedrijven die werkzaam zijn in sectoren als:

  • bouwprojecten
  • constructiebouw
  • hovenier
  • schoonmaak
  • glaszetters
  • en vele anderen

Hoe maken we maatwerk aanhangers?

Bij het ontwerpen en maken van maatwerk aanhangwagens staan altijd de wensen van de klant, de uiteindelijke gebruiker, centraal. En daarom luisteren we altijd eerst graag naar uw wensen. We nodigen u uit om langs te komen op onze lokatie in Veenendaal. Daar kunnen we u een beeld geven van alle mogelijkheden. U kunt rustig rondlopen tussen de modellen die er staan en aanwijzen wat u zou willen op uw maatwerk aanhanger. “Zoiets als die daar staat, maar dan wat langer“. Of “net zoals die open aanhanger maar dan met een kraan erop gebouwd“. Wanneer u een goed beeld heeft van uw wensen dan kunnen we aan de tekentafel gaan zitten.

Uw wensen vertaald in een maatwerk aanhanger

Onze specialisten nemen al uw wensen mee in een duidelijk ontwerp. Als alles naar wens is, en wanneer de prijs ook past in uw budget, dan gaan we aan de slag met uw nieuwe aanhangwagen.

Aanhangers die perfect aansluiten bij uw werkzaamheden

Wij zijn pas blij wanneer onze klanten dat zijn. Dat geldt ook voor onze maatwerk producten. We snappen dat het aanschaffen van een aanhanger een investering is, en al helemaal wanneer dat neerkomt op een custom made aanhanger. Uiteindelijk moet dat zich natuurlijk terugverdienen doordat uw werk gemakkelijker gaat met deze aanhanger. En daar zorgen we voor. Aanhangers die u helpen om efficiënter te werken.

 

Alleen de beste kwaliteit aanhangers

Wij zijn Premium dealer van Hapert Aanhangwagens. Wij staan voor kwaliteit, zowel voor onze standaard producten, onze custom made aanhangwagens. Bij het ontwerpen, samenstellen en maken van uw maatwerk aanhanger is dat een absolute voorwaarde. Voor minder dan topkwaliteit doen we het niet. We snappen dat uw werk altijd door moet kunnen gaan, en dat een aanhanger betrouwbaar moet zijn. Of het nu gaat om een open aanhanger met een kraan erop gemonteerd, een kipper aanhanger die extra rekken nodig heeft, of een gesloten aanhanger met aangepaste specificaties, u kunt vertrouwen op de beste kwaliteit.

 

 

Wat kunnen we voor u maken?

U weet het beste wat u nodig hebt voor uw bedrijf. We nodigen u van harte uit om eens langs te komen om door te praten over uw wensen voor een maatwerk aanhang wagen. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!

Offerte voor een maatwerk aanhanger?

Bent u benieuwd wat een maatwerk aanhangwagen ongeveer gaat kosten? Dat hangt natuurlijk helemaal af van uw wensen! We vertellen u er graag meer over, dus maak snel een afspraak en kom langs.

 

Kom gerust langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

 

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

 

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.