Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Kentekens voor aanhangwagens

Aanhangwagens zwaarder dan 750 kg

Een kentekenbewijs en een kentekenplaat zijn verplicht voor aanhangwagens, caravans en opleggers die beladen meer mogen wegen dan 750 kg.

Aanhangwagens lichter dan 751 kg

Aanhangwagens en caravans die beladen niet meer mogen wegen dan 751 kg moeten vanaf 1 september 2003 een witte kentekenplaat voeren. Ook voor objecten die het zicht op de kentekenplaat blokkeren, zoals fietsendragers, is de witte kentekenplaat de juiste.

Bron: RDW.nl

 

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

 

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.