Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Gebruikte aanhangwagens

Voor gebruikte aanhangwagens bent u bij Cluistra aan het juiste adres. Wij zijn dé expert in aanhangers, en bieden tweedehands aanhangers aan voor een goede prijs. Wij zijn een BOVAG-erkend bedrijf, dus u bent zeker van degelijke kwaliteit. Ook regelmatig onderhoud aan uw aanhangwagen kunt u aan ons overlaten.

Gebruikte aanhangwagens: zakelijk of particulier

Bent u een startende ondernemer of start u met een nieuwe dienst, dan kunnen gebruikte aanhangwagens een goede keuze zijn. Uw investering is kleiner, maar u heeft wel alle voordelen van een eigen aanhangwagen. Ook als particulier. Cluistra heeft voor alle toepassingen een geschikte aanhanger: van enkelasser tot dubbelasser, autoambulances, plateauwagens of kippers.

Bekijk occasions

Tweedehands aanhangwagens voor diverse toepassingen

Cluistra levert tweedehands aanhangwagens die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Wij hebben in ons tweedehands assortiment niet alleen eenvoudige enkelassers, maar ook specialistische gebruikte aanhangers voor ondernemers. Bijvoorbeeld een aanhanger met loofrekken, of een stevige kozijnenwagen of kozijnenbok. Ook voor particulieren zijn er diverse keuzes. Voor als u een familielid wilt helpen met verhuizen, of uw nieuwe motor eens wilt meenemen op vakantie maar u hier met de auto naartoe gaat. Wat u ook doet, het aanbod aanhangwagen occasions bij Cluistra wisselt steeds. Dus houdt in de gaten of er voor u een geschikt exemplaar langskomt.

Diverse merken, ook tweedehands

Wij zijn premium dealer van Hapert, maar in ons tweedehands assortiment zijn ook andere merken te vinden zoals King. Ook komen er regelmatig accessoires langs. Dus sla uw slag!

Overweegt u toch een nieuwe aanhanger? Bekijk dan ook ons assortiment Hapert aanhangwagens.

Onderhoud aanhangwagen

Zodra u een gebruikte aanhangwagen heeft gekocht, vergeet niet om deze regelmatig naar ons te brengen onderhoud. Lees ook onze tips over onderhoud en reparatie.

Teamfoto Cluistra in Veenendaal

Cluistra: familiebedrijf in aanhangwagens

Cluistra is een echt familiebedrijf in Veenendaal, 25 jaar geleden opgericht door Marien Cluistra. Inmiddels runt zijn zoon Diederik Cluistra de zaak al enige tijd. Als BOVAG-erkend bedrijf zijn wij specialist in het onderhouden, verhuren en verkopen van aanhangwagens. Wij zijn trots op onze monteurs en onze keurmeester die de topkwaliteit van onze aanhangers waarborgen. Zodat u blindelings kunt vertrouwen op uw aanhangwagen.

Whatsapp