Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

HAPERT aanhangwagen leasen

Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u investeren in een aanhanger? Of maakt uw bedrijf al gebruik van een aantal aanhangwagens en wilt u het aanhangwagenpark uitbreiden? De aanschaf van een nieuwe aanhangwagen is voor veel ondernemers een grote investering. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw HAPERT aanhanger te leasen, zodat u de investering niet in één keer hoeft te doen. Kiest u voor zakelijke lease, dan wordt de aankoop door de leasemaatschappij gefinancierd.

LEASE AL VANAF € 45* PER MAAND

HAPERT aanhangwagens kunnen gefinancierd worden met Financial Lease (huurkoop). Het minimaal te leasen bedrag is € 2500,-. Tijdens de leaseperiode betaalt u maandelijks een vast bedrag, om de aanschafwaarde van uw aanhanger af te lossen. Dit bedrag is inclusief rente.

 

De lengte van de leasetermijn kunt u zelf kiezen. De minimale periode is 24 maanden en het maximum is 72 maanden. Daarbij geldt: hoe langer u gaat leasen, hoe lager het maandbedrag. Zo kunt u bijvoorbeeld al een HAPERT aanhangwagen leasen voor slechts € 44,97* per maand, bij een periode van 72 maanden.

 

Bij het aangaan van uw leasecontract bent u direct economisch eigenaar van de aanhangwagen. Nadat u alles heeft betaald, bent u ook volledig (juridisch) eigenaar.

*deze prijzen zijn gebaseerd op een indicatieve rente.

Voordelen van leasen

Waarom zou u een aanhanger van HAPERT leasen, in plaats van direct de hele investering te doen? Wij zetten de grootste voordelen voor u op een rij:

  • Het aankoopbedrag hoeft u niet in één keer te betalen;
  • Ook een lease aanhangwagen komt als bedrijfsmiddel op uw balans te staan;
  • Directe inzet van het bedrijfsmiddel kan voor extra inkomsten zorgen;
  • Behoud van financiële ruimte om meer te investeren;
  • Vrijheid om de leasetermijnen te kiezen;
  • Duidelijk inzicht in de kosten per maand.

 

Vijf voordelen van financial lease

1. De HAPERT aanhangwagen is uw eigendom
Met Financial Lease (huurkoop) bent u, in tegenstelling tot Operational Lease (huur), direct economisch eigenaar van de aanhanger.

2. Geniet van diverse fiscale voordelen
Het totale bedrag dat u betaalt aan rente kunt u van de winst aftrekken. Ook komt u in aanmerking voor investeringsaftrek, omdat u investeert in een bedrijfsmiddel. Voor een persoonlijk advies raden wij u aan contact op te nemen met uw accountant.

3. Vraag de BTW direct terug
Aan het begin wordt direct de volledige BTW in rekening gebracht. Het betaalde bedrag aan BTW kunt u meteen terugvorderen van de Belastingdienst.

4. Investeer in een aanhanger zonder liquiditeitsverlies
De lease aanhangwagen is direct inzetbaar en u betaalt een vast leasebedrag per maand. Deze investering gaat niet ten koste van uw liquiditeit, waardoor u alle ruimte heeft om te ondernemen en méér te investeren.

5. Vaste, overzichtelijke kosten
Zakelijk leasen doet u tegen een vast bedrag per maand en voor een afgesproken vaste periode. Hierdoor zijn de kosten voor u heel overzichtelijk.

Hoe werkt financial leasing bij HAPERT?

Bij Cluistra kunt u de leasekosten laten berekenen en een aanvraag doen voor het zakelijk leasen van uw aanhanger. Wij kunnen direct inzicht geven in de maandelijkse leasebedragen voor verschillende modellen aanhangers. Ook krijgt u direct een overzicht van alternatieve leasebedragen. Deze bedragen worden gebaseerd op:

  • De gekozen looptijd;
  • De hoogte van de aanbetaling;
  • Inruil van een aanhangwagen;
  • Het gekozen restbedrag (slottermijn).

Heeft u interesse in Financial Lease? Dan wordt eerst o.a. uw kredietwaardigheid gecontroleerd, alvorens de aanvraag kan worden geaccepteerd. Na goedkeuring zal Cluistra in samenwerking met DTC de lease documentatie opstellen. Na ondertekening van de lease documentatie zal uw dealer de gekozen aanhanger aan u leveren.

Meer weten over zakelijke aanhangwagen lease?

Wilt u meer weten over de leasevoorwaarden, de voordelen en de mogelijkheden van zakelijk leasen? Of wilt u direct een Financial Lease aanvraag doen voor één van onze HAPERT aanhangwagens? Neem dan contact op met Cluistra.

Neem contact met ons op

Kom gerust langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit Midden-Nederland, uit plaatsen als: Veenendaal, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bennekom, Doorn, Duiven, Ede, Elst, Hilversum, Hoevelaken, Kesteren, Leusden, Lunteren, Nieuwegein, Nijmegen, Renkum, Rhenen, Soest, Tiel, Utrecht, Wageningen, Woudenberg, Wijk-bij-Duurstede en Zeist.