Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Tweedehands aanhanger kopen?

Wilt u een tweedehands aanhanger kopen, dan wilt u zeker weten dat u dit bij een gerenommeerde partij doet. Bij Cluistra bieden we tweedehands aanhangers aan van bekende merken als Hapert en King, voor een voordelige prijs. Wij zijn een BOVAG-erkend bedrijf, dus u bent zeker van degelijke kwaliteit. Ook regelmatig onderhoud aan uw aanhangwagen kunt u aan ons overlaten.

Tweedehands aanhanger kopen bij Cluistra

Onze monteurs en keurmeester keuren al onze tweedehands aanhangers voordat we ze aan u doorverkopen. Wij begrijpen dat u als ondernemer afhankelijk bent van uw materieel. Dankzij onze jarenlange ervaring in onderhoud en verkoop van aanhangers, is Cluistra een betrouwbare partner voor uw aanhangwagens. Keuringen en het onderhoud van aanhangwagens voeren wij uit volgens de BOVAG-richtlijnen.

Bekijk occasions

Diverse gebruikte aanhangwagens voor een scherpe prijs

Bij Cluistra verkopen wij goede tweedehands aanhangwagens van diverse merken. Van Hapert tot King, tegen scherpe prijzen. Bent u op zoek naar gebruikte aanhangwagens, zoals een tweedehands kipper, tweedehands plateauwagen, een gebruikte autoambulance, oplegger, of een tweedehands gesloten aanhanger? Misschien vindt u bij Cluistra wel uw ideale gebruikte aanhanger.

Staat deze er nu niet tussen? Ons aanbod aanhangwagen occasions wisselt steeds. Houd dus de website en sociale media in de gaten.

Diverse merken, ook tweedehands

Wij zijn premium dealer van Hapert, maar in ons tweedehands assortiment zijn ook andere merken te vinden zoals King. Ook komen er regelmatig accessoires langs. Dus sla uw slag!

Overweegt u toch een nieuwe aanhanger? Bekijk dan ook ons assortiment Hapert aanhangwagens.

Onderhoud aanhangwagen

Zodra u een tweedehands aanhanger heeft gekocht, vergeet niet om deze regelmatig naar ons te brengen onderhoud. Lees ook onze tips over onderhoud en reparatie.

Teamfoto Cluistra in Veenendaal

Cluistra: familiebedrijf in aanhangwagens

Cluistra is een echt familiebedrijf in Veenendaal, 30 jaar geleden opgericht door Marien Cluistra. Inmiddels runt zijn zoon Diederik Cluistra de zaak al enige tijd. Als BOVAG-erkend bedrijf zijn wij specialist in het onderhouden, verhuren en verkopen van aanhangwagens. Wij zijn trots op onze monteurs en onze keurmeester die de topkwaliteit van onze aanhangers waarborgen. Zodat u blindelings kunt vertrouwen op uw aanhangwagen.