Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhangwagen onderdelen kopen

Wilt u onderdelen voor uw aanhangwagen kopen, zodat u weer veilig de weg op kunt? Wij hebben een zeer uitgebreide voorraad, waardoor het onderdeel dat u zoekt vaak direct leverbaar is. Bovendien verzekeren wij u van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u zeker weten dat u het gewenste onderdeel bij ons kunt vinden, bel dan eerst even voordat u langskomt in ons magazijn langs de A12 in Veenendaal.

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Zeer uitgebreide voorraad
  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Onderdelen voor aanhangwagens kopen

Heeft u onderdelen voor uw aanhangwagen nodig, zoals verlichtingwielen, loofrekken of sloten? Zowel particulieren als bedrijven weten ons magazijn te vinden voor materialen van kwaliteitsmerken als Hapert.

Wilt u er zeker van zijn dat de gewenste onderdelen voor uw aanhangwagen te koop zijn en in ons magazijn op voorraad liggen, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dan checken wij of het onderdeel in ons magazijn ligt of we bestellen het direct voor u. Van vloeren tot opzetborden.

Wanneer het bestelde onderdeel bij ons binnen is, nemen we contact met u op. De levertijd hangt af van het merk en het materiaal. Heeft uw aanvraag spoed, dan denken wij graag mee over een geschikt alternatief.

 

 

 

Onderdelen in ons magazijn

Wij hebben tal van onderdelen in ons magazijn, waaronder:

Zelf repareren of kom langs voor onderhoud

Heeft u onderdelen nodig, zodat u uw aanhanger kunt repareren? U kunt uw aanhangwagen ook door ons laten repareren en keuren.

Wij hebben niet alleen een compleet magazijn met onderdelen maar zijn ook BOVAG-erkend. Dat houdt in dat wij alle reparaties en het onderhoud van aanhangwagens uitvoeren volgens de BOVAG-richtlijnen. Dat geldt voor nieuwe aanhangwagens als occasions.

Zo weet u zeker dat u zonder gebreken aan uw aanhanger de weg op kunt: uw aanhangwagen voldoet na onderhoud van onze vakmensen weer aan alle wettelijke eisen.

Veilige kilometers maken

Moet een aanhangwagen gekeurd worden? Of twijfelt u over de huidige status van bepaalde onderdelen in uw aanhanger? Bij een BOVAG-keuring controleren wij alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen: onder andere de oplooprem, assen en chassis, opbouw en verlichting. Waar nodig demonteren en smeren wij de onderdelen.

Laat u uw aanhangwagen keuren en is er reparatie nodig is, dan kunnen we deze direct uitvoeren. We smeren alle draaiende delen en controleren onder meer de bandenspanning, verlichting en de vloer. Zodat uw aanhangwagen weer net zo soepel rijdt als wanneer u hem kocht!