Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger met kraan

Met een aanhanger met kraan hoeft u nooit meer iemand in te huren voor een kraanwagen, want voortaan heeft u deze zelf in huis! U hoeft nooit meer onnodig zware materialen te tillen, met de hulp van deze ideale, veelzijdige wagen. De hydraulische kraan loopt soepel, en dankzij de stabiele afstempeling kiept de bak niet bij het inladen.

Een aanhanger met kraan is ideaal voor ondernemers

De aanhangwagen met kraan is een waardevolle toevoeging aan uw machinepark als ondernemer. Of u nu big bags vervoert om zand of grind naar speeltuinen of de openbare ruimte te brengen, of grotere partijen staal transporteert. De veelzijdigheid en het hoge draagvermogen van de kraan (maar liefst 2400kg/m) zorgen voor een enorme tijdswinst en sparen uw rug. Daarnaast maken de neerklapbare zijkleppen het inladen nog gemakkelijker. Ook is de laadkraan volledig hydraulisch, en heeft een reikwijdte tot 7,4 meter. Kortom, u zult er versteld van staan hoe handig deze aanhanger met kraan is, en u zult snel merken dat deze de investering dubbel en dwars waard is.

  • Specificaties
  • Opties
  • Voorbeelden

Specificaties

Opties

Voorbeelden

Aanhangwagen met laadkraan en afstandbediening

Als u een aanhanger met een laadkraan uitrust, kunt u alle kanten op. U bent niet meer afhankelijk van een losse kraan voor het tillen en verplaatsen van zware materialen. De volledig hydraulische kraan op afstandbediening maakt het werk een stuk makkelijker. U kunt de kraan ook inzetten om een machine op uw aanhanger te tillen. Zo zet u uw aanhanger in als machine transporter.

Uw aanhanger volledig naar wens gemaakt

Alle aanhangers met kraan worden op aanvraag gemaakt. Elk geval is anders, en we overleggen dus graag even voordat we de aanhanger voor u samenstellen. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en voor het bestellen van uw aanhanger met laadkraan.

Recent afgeleverde aanhangers met een kraan

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde aanhangers met kraan.