Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra
Vanafprijs € 29.000,00 excl. BTW

Aanhanger met kraan

Bruto laad vermogen
kg

Met een aanhanger met kraan hoeft u nooit meer iemand in te huren voor een kraanwagen, want voortaan heeft u deze zelf in huis! U hoeft nooit meer onnodig zware materialen te tillen, met de hulp van deze ideale, veelzijdige wagen. De hydraulische kraan loopt soepel, en dankzij de stabiele afstempeling kiept de bak niet bij het inladen.

Een aanhanger met kraan is ideaal voor ondernemers

De aanhangwagen met kraan is een waardevolle toevoeging aan uw machinepark als ondernemer. Of u nu big bags vervoert om zand of grind naar speeltuinen of de openbare ruimte te brengen, of grotere partijen staal transporteert. De veelzijdigheid en het hoge draagvermogen van de kraan zorgen voor een enorme tijdswinst en sparen uw rug. Daarnaast maken de neerklapbare zijkleppen het inladen nog gemakkelijker. Ook is de laadkraan volledig hydraulisch, en heeft een reikwijdte tot 7,4 meter. Kortom, u zult er versteld van staan hoe handig deze aanhanger met kraan is, en u zult snel merken dat deze de investering dubbel en dwars waard is.

Krachtige kranen

De hydraulische kraan loopt soepel, is met afstandsbediening te gebruiken, heeft een hoog draagvermogen (maar liefst 2400 kg/m) en heeft een reikwijdte van 7,4 meter. Een waardevolle toevoeging aan uw machinepark dus!

Dankzij de stabiele afstempeling kiept de bak niet bij het laden. Daarnaast maken de neerklapbare zijkanten het inladen nog gemakkelijker; of het nu gaat om grote zakken met grind of zand, of zelfs om complete machines, deze aanhangwagen met kraan maakt uw werk een stuk lichter en makkelijker.

Iedereen is anders, en iedereen heeft andere wensen. Daarom stellen we ook alle aanhangers met kraan op aanvraag samen. We gaan graag samen om tafel om te horen wat u precies nodig heeft, en waar u de aanhanger met kraan voor wilt gaan gebruiken. Dan maken we een plan op maat zodat we uw aanhanger met kraan volledig naar wens kunnen maken.

Aanhangwagen met laadkraan en afstandbediening

Als u een aanhanger met een laadkraan uitrust, kunt u alle kanten op. U bent niet meer afhankelijk van een losse kraan voor het tillen en verplaatsen van zware materialen. De volledig hydraulische kraan op afstandbediening maakt het werk een stuk makkelijker. U kunt de kraan ook inzetten om een machine op uw aanhanger te tillen. Zo zet u uw aanhanger in als machine transporter.

Uw aanhanger volledig naar wens gemaakt

Alle aanhangers met kraan worden op aanvraag gemaakt. Elk geval is anders, en we overleggen dus graag even voordat we de aanhanger voor u samenstellen. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en voor het bestellen van uw aanhanger met laadkraan.

Aanhangwagen met kraan bezichtigen?

Maak een afspraak of kom eens langs bij Cluistra om onze aanhangwagen met kraan te bezichtigen. Dan krijgt u vast een goed idee van de mogelijkheden. Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Recent afgeleverde aanhangers met een kraan

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde aanhangers met kraan.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten wat de glasaanhangwagen aan uw wagenpark kan bijdragen? Kom dan eens langs in onze showroom en bespreek met ons uw wensen.

Diederik en Marien
Diederik en Marien
adviseren u graag.

Recent afgeleverd

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde open aanhangwagens.