Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhangwagen met kraan

Met een aanhangwagen met kraan hoeft u nooit meer iemand in te huren voor een kraanwagen, want voortaan heeft u deze zelf in huis! U hoeft nooit meer onnodig zware materialen te tillen, met de hulp van deze ideale, veelzijdige wagen. De hydraulische kraan loopt soepel, en dankzij de stabiele afstempeling kiept de bak niet bij het inladen.

Een aanhangwagen met kraan is ideaal voor ondernemers

De aanhangwagen met kraan is een waardevolle toevoeging aan uw machinepark als ondernemer. Of u nu big bags vervoert om zand of grind naar speeltuinen of de openbare ruimte te brengen, of grotere partijen staal transporteert. De veelzijdigheid en het hoge draagvermogen van de kraan (maar liefst 2400kg/m) zorgen voor een enorme tijdswinst en sparen uw rug. Daarnaast maken de neerklapbare zijkleppen het inladen nog gemakkelijker. Ook is de laadkraan volledig hydraulisch, en heeft een reikwijdte tot 7,4 meter. Kortom, u zult er versteld van staan hoe handig deze aanhanger met kraan is, en u zult snel merken dat deze de investering dubbel en dwars waard is.

Kom kijken bij Cluistra!

De aanhanger is nieuw in ons assortiment per juli 2019, dus kom snel eens kijken naar deze ideale aanhangwagen! Of bel meteen even om te informeren.

Specificaties

  • 2.400 kg/meter hijscapaciteit
  • 1.750 kg laadvermogen
  • BE rijbewijs is voldoende
  • 400×200 cm laadruimte
  • Kostenbesparend (op hijscapaciteit)
Naam Lengte Breedte Hoogte Gewicht Prijs
HAPERT Azure H-3 + kraan Amco Vebo 803N 455 cm 200 cm 3500 kg Op aanvraag.