Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Robuust, betrouwbaar en duurzame aanhangwagens

Voor het vervoeren van uw lading kiest u natuurlijk voor de sterkste aanhangwagen. Met HAPERT kiest u voor een transportoplossing die robuust, betrouwbaar en stabiel is. Onze aanhangwagens zijn gemaakt om uw lading veilig en onbeschadigd te vervoeren. HAPERT biedt transportoplossingen waarop u volledig kunt vertrouwen. Elke dag opnieuw. Niet voor niets zijn wij marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangers.

Of u nu machines, bloemen, puin, bladafval, auto’s, levensmiddelen of zand vervoert; u kunt altijd vertrouwen op een professionele HAPERT aanhangwagen. Voor iedere lading bieden wij de beste transportoplossing.


Kwalitatief de beste aanhangwagens

Net als u stelt HAPERT de hoogste eisen aan hun aanhangwagens. De modellen zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar voldoen bovenal aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Een HAPERT aanhangwagen is daarom ook de eerste keuze onder bedrijven.

 

Meest duurzaam

Dankzij de beproefde lastechnologie garandeert HAPERT de meest duurzame aanhang-wagens van Europa.

 

Modulair opgebouwd

HAPERT biedt u de mogelijkheid om elk basismodel naar wens uit te breiden met diverse opties. Zo vindt u bij HAPERT altijd wel een aanhangwagen voor uw auto, die aan al uw wensen voldoet.

Multifunctioneel inzetbaar

De aanhangwagens van HAPERT zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo zijn de scharnierende aluminium borden eenvoudig te verwijderen, waardoor u in een handomdraai een vlakke aanhangwagen creëert. Door het U-profiel aan de achterzijde, in combinatie met geïntegreerde oprijbalken, wordt een oprijwagen gecreëerd waar u snel en veilig uw machine of auto op en af kunt rijden. De Cobalt aanhangwagens beschikken bovendien over een ladingvastzetsysteem met geïntegreerde bindbeugels in de zijwand. Hierdoor blijft uw lading altijd netjes op zijn plaats.

 

Innovatie samenwerking

HAPERT innoveert voortdurend. Van de tekentafel tot de uitgebreide opties en accessoires; de modellen zijn altijd doordacht en innovatief. Bekijk bijvoorbeeld onze paraboolvering aanhangwagens.

 

HAPERT extra’s

Bij HAPERT profiteert u van praktische functies voor optimaal gebruiksgemak, zoals slimme montage gootjes, scharnieren waaraan een ladingnet bevestigd kan worden.

Cluistra is premium HAPERT dealer