Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Syma Enkelasser aanhangwagens

Bruto laad vermogen
750 tot 1000 kg

Enkelasser aanhangwagens zijn de ideale aanhangwagens voor particulieren. U heeft altijd wel klusjes in en om het huis te doen, waarbij u spullen of materialen moet afvoeren. U heeft groot snoeiwerk of tegelwerk verricht in uw tuin, of u heeft eindelijk de tijd gevonden om uw garage, schuur of zolder uit te ruimen. Nu moet u toch eens naar de milieustraat. Misschien gaat uw zoon of dochter net het huis uit en wilt u graag wat spullen naar de nieuwe stek verhuizen. Of helpt u regelmatig anderen uit de buurt met kleinere klusjes, gewoon omdat u het leuk vindt. In al deze gevallen is een aanhangwagen daarbij toch wel érg praktisch.

Enkelasser huren of kopen?

Misschien heeft u af en toe een enkelasser aanhangwagens gehuurd, en heeft u al eens gehoord van onze verhuurtak Jekuntmijhuren.nl. Maar u merkt in de praktijk dat u de aanhangwagen toch vaker gebruikt dan u dacht, en bent het huren inmiddels een beetje zat geworden. En u heeft de ruimte en het budget voor het aanschaffen van een eigen aanhanger. Dan is een degelijke enkelasser van het type King voor u absoluut aan te raden! Wij bieden deze enkelassers van King aan in diverse varianten, zie hieronder voor specificaties.

Optionele extra’s bij de enkelasser

Optioneel kun je kiezen voor diverse extra’s:

Enkelasser ongeremd (alle typen)

Naam Lengte Breedte Hoogte Gewicht
Type 3 Multiplex wanden 196 cm 106 cm 30 cm 750 kg
Type 4 Multiplex wanden 196 cm 127 cm 30 cm 750kg
Type 5 Multiplex wanden 221 cm 127 cm 30 cm 750 kg
Type 6 Multiplex wanden 253 cm 127 cm 30 cm 750 kg
Type 6A Aluminium wanden 253 cm 127 cm 30 cm 750 kg
Type 6D Gesloten met kunststof wanden en achterdeuren 253 cm 127 cm 150 cm 750 kg
Type 7 Multiplex wanden 305 cm 127 cm 30 cm 1000 kg

DE BELLER IS SNELLER!!!!

Recent afgeleverde enkelasser aanhangers

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde enkelasser aanhangers.

Bekijk alle afgeleverde aanhangers

Bezoek onze showroom

Wilt u weten wat de glasaanhangwagen aan uw wagenpark kan bijdragen? Kom dan eens langs in onze showroom en bespreek met ons uw wensen.

Diederik en Marien
Diederik en Marien
adviseren u graag.

Recent afgeleverd

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde open aanhangwagens.

Bekijk alle afgeleverde aanhangers