Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Plateauwagen tandemasser

Plateauwagens in tandemasser uitvoering zijn ideaal als autoambulance of machinetransporter. Vandaar dat autobedrijven en bouwbedrijven veelvuldig gebruik maken van deze praktische aanhangwagen.

Wilt u de tandemasser plateauwagen kunnen kantelen?

U kunt bij Cluistra kiezen uit kantelbare of niet-kantelbare plateauwagen dubbelassers, van het kwaliteitsmerk HAPERT. De dubbelassige oprijwagen is zowel in kantelbare als in niet kantelbare uitvoering te verkrijgen. De niet-kantelbare variant is perfect voor het vervoeren van kleine graafmachines, voertuigen, tractoren en overige landbouwmachines. De kantelbare variant is ideaal als autoambulance en als machinetransporter. Met zijn dubbelwerkend hydraulisch systeem is deze transport aanhangwagen een echte topper! Wilt u meer weten, bel ons gerust!

Plateauwagen tandemassers: de Hapert Indigo Transporter

Hapert Indigo T

Plateau aanhangwagen

De Indigo T, een hydraulisch kantelbare plateauwagen, is ideaal voor het vervoer van auto’s als autoambulance en machines machinetransporter. Dankzij het dubbelwerkend hydraulisch systeem is de aanhanger eenvoudig in de ideale oprij-positie te kantelen. Dankzij de antislip multiplex laadvloer van 15mm laadt u uw machine of auto gemakkelijk op de aanhanger. Paraboolvering is standaard bij dit model.

Hapert Indigo F

Plateau aanhangwagen

De niet-kantelbare plateauwagen van HAPERT, de Indigo F, is een uiterst stabiele autoambulance en machinetransporter. Deze aanhangwagen is speciaal ontworpen voor het transporteren van voertuigen, kleine graafmachines, tractoren en overige landbouwmachines. De niet-kantelbare plateauwagens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Topkwaliteit aanhangwagens bij Cluistra

Wij zijn premium dealer van het topmerk Hapert. Door uitsluitend het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, staat elke HAPERT plateauwagen garant voor de beste kwaliteit. Zodat u uw machines of voertuigen veilig kunt vervoeren, zonder problemen onderweg. Onze professionele aanhangers staan daarnaast bekend om de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid.

Plateauwagen op maat

Hebt u de tandemasser plateauwagens bekeken, maar zit het juiste model voor u er niet bij? Wilt u een plateauwagen die echt aan al uw eisen voldoet? Goed nieuws: wij leveren ook maatwerk plateauwagens. Kies op basis van uw transportwensen uit verschillende laadvermogens, afmetingen, opties en accessoires. Voorbeelden van opties zijn huiven, een lier met steun, een afgeschuinde achterzijde, wielaanslagen of een doorlopende achterklep.

Plan uw route

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Wat klanten zeggen

Wouter uit Veenendaal: “Gewoon een super adres. Deze mannen weten waar ze over praten en doen wat ze zeggen. Niet teveel woorden maar wel veel daden. Ik zeg tegen een ieder zoek niet verder maar dit zijn de juiste mensen en bedrijf waar je van op aan kan.”

Bekijk meer referenties op www.klantenvertellen.nl

Ook aanhangwagen onderhoud bij Cluistra

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van een top aanhangwagen, ook ouden wij ons bezig met het complete onderhoud van uw aanhanger. Laat na aanschaf dus regelmatig uw aanhanger bij ons controleren, wij helpen u hier graag mee!

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.