Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Kipper aanhangwagen

Een kipper aanhangwagen is zeer geschikt voor het vervoeren en lossen van materiaal zoals zand, grind en steen of groenafval. Dus wilt u als stratenmaker of als hovenier een aanhanger kopen, dan is de kipper uw ideale keuze. Bij Cluistra hebben wij een ruim assortiment aan kipper aanhangers, in diverse afmetingen en typen. Kies uw kipper!

Een kipper aanhangwagen is ideaal voor rollende lading

Een kipper aanhangwagen is ideaal voor grofvuil of rollend of los gestort materiaal. Van het merk Hapert zijn wij Premium Dealer en kunnen wij diverse modellen kiepers leveren. Voorbeelden van mogelijke opties zijn: achterwaarts kiepend, driezijdig kippend, hand- of elektrisch bediend. Wij leveren zowel enkelassers, dubbelassers als drie-assers. Bij de elektrische versie zijn de accu en de pomp altijd veilig opgeborgen in een bak met kunststof deksel. Profiteer van de veelzijdigheid van de kipper aanhangwagens van Cluistra.

Bekijk ons assortiment aan kipper aanhangwagens:

Hapert Cobalt HB

Achterwaartse kipper aanhangwagen

De Cobalt HB is een achterwaartse kipper aanhangwagen, verkrijgbaar als enkelasser of tandemasser en is voorzien van een solide hydraulische cilinder. Deze kipper aanhangwagen is voorzien van het HAPERT-ladingvastzetsysteem, inclusief in de zijrand geïntegreerde bindbeugels (1000 kg p/s).

Hapert Cobalt +

Tandemasser achterwaartse kipper aanhangwagen

De Cobalt + kipper aanhangwagen van HAPERT, is een achterwaarts kippende aanhangwagen. Deze type kipper aanhangwagens zijn voorzien van een solide hydraulische cilinder en kunnen door middel van een handpomp of volledig elektrisch, bediend worden.

Hapert Cobalt HM

Tandemasser driezijdige kipper aanhangwagen

Onze Cobalt HM modellen zijn driezijdig kippende aanhangwagens en beschikken over solide hydraulische cilinders en kunnen uitgerust worden met een handpomp of elektrische bediening. Deze driezijdige kippers zijn leverbaar als tandemasser (HM-2) en drie-asser (HM-3).

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Mag ik de kipper aanhanger trekken met een B-rijbewijs?

Als het totaalgewicht van het trekkende voertuig (uw auto of bedrijfswagen) en het gewicht van de (onbeladen) kieper in totaal onder de 3500 kilogram uitkomt dan kunt u de kipper trekken met alleen uw B-rijbewijs. Let wel op dat u het maximale trekgewicht dat op het kentekenbewijs van uw auto staat, niet overschrijdt.

Kipper aanhanger op maat

Heeft u ons Hapert assortiment bekeken, maar voldoen deze kiepwagens niet exact aan uw wensen? Laat ons uw kipper aanhanger op maat bouwen! Al het materiaal hebben wij in huis, zodat wij nagenoeg alle mogelijke modellen voor u kunnen bouwen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag!

Plan uw route

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Premium dealer van Hapert

Wij zijn trots om een officiële premium Hapert-dealer te zijn. De aanhangwagens van Hapert zijn de sterkste en meest robuuste aanhangers van Europa. Zodat u die stenen, groenafval, planken of bouwmaterialen kunt vervoeren zonder problemen onderweg. We zijn fan van het diverse assortiment aan kipper aanhangers van Hapert, van achterwaarts kippend tot en met driezijdig kiepend.

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.

BOVAG-erkend

Cluistra werkt al 25 jaar volgens de BOVAG-richtlijnen. Ook voor onderhoud bent u bij Cluistra dus aan het juiste adres.

Wat klanten zeggen

Wouter uit Veenendaal: “Gewoon een super adres. Deze mannen weten waar ze over praten en doen wat ze zeggen. Niet teveel woorden maar wel veel daden. Ik zeg tegen een ieder zoek niet verder maar dit zijn de juiste mensen en bedrijf waar je van op aan kan.”

Bekijk meer referenties op www.klantenvertellen.nl

Cluistra: betrouwbaar familiebedrijf

Marien Cluistra heeft een passie voor rollend materieel en is daarom dit familiebedrijf 25 jaar geleden gestart. Inmiddels is de tweede generatie aan het werk, namelijk zijn zoon Diederik. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe aanhangwagens en het opknappen van gebruikte aanhangers. Wij verkopen namelijk ook occasions. We doen er kortom graag alles aan om piekfijne aanhangwagens te leveren, die jarenlang hun werk blijven doen. Leer ons kennen!