Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Hapert Azure open aanhangwagen, de krachtige alleskunner

Binnen de Azure-serie van HAPERT vindt u gegarandeerd een open aanhangwagen die aan al uw wensen voldoet. Ongeacht of u nu pallets, grofvuil, tuinafval of ander los gestort materiaal wilt vervoeren. Zo kunt u bij ons een Azure L-bakwagen kopen met open laadbak en een relatief lage laadvloer, of een Azure H-plateauwagen waarvan de aluminium borden neergeklapt kunnen worden. De Azure-lijn van HAPERT is ontzettend breed inzetbaar, verkrijgbaar in enkelasser of in dubbelasser uitvoering. Bekijk de diverse modellen in het overzicht hieronder en maak vervolgens een afspraak om uw perfecte aanhangwagen samen te stellen!

De verschillende typen Hapert Azure open aanhangers

Hapert Azure H-1

Enkelasser open aanhangwagen

De Azure H-1 is het meest verkochte HAPERT-model. Deze plateau aanhangers beschikken over een laadvloerhoogte van 76 cm en zijn leverbaar als ongeremd (Azure HN-1) en geremd model (Azure HB-1). Ook deze enkelasser plateauwagen met open laadbak is compleet vernieuwd!

Hapert Azure H-2

Tandemasser open aanhangwagen

Binnen de Azure-serie behoort het H-2 model, een tandemasser plateauwagen, al vele jaren tot de topmodellen onder de HAPERT aanhangwagens. Deze geheel vernieuwde open aanhangwagen is verkrijgbaar als ongeremde versie (Azure HN-2) en als geremde aanhanger (Azure HB-2).

Hapert Azure L-1

Enkelasser open aanhangwagen

De Azure L-1 van HAPERT is de meest robuuste bakwagen enkelasser binnen het segment! Deze aanhangwagen met open laadbak is verkrijgbaar als ongeremde en geremde uitvoering, inclusief multiplex wanden, aluminium wanden of met volbad verzinkte stalen wanden. Standaard met opklapbaar steunwiel.

Hapert Azure L-2

Tandemasser open aanhangwagen

De Azure LB-2 is een compleet vernieuwd tandemasser bakwagen! Deze open bakwagens met tandemas zijn verkrijgbaar met multiplex wanden (LB-2 Multiplex), aluminium wanden (LB-2 Aluminium) of volbad verzinkte stalen wanden (LB-2 Staal).

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Op maat gebouwd?

In ons assortiment vindt u honderden verschillende aanhangwagens. Wilt u een wagen die volledig aan uw wensen voldoet, dan bouwen wij in onze eigen werkplaats uw aanhangwagen op maat met complete opbouwconstructie. In ons magazijn hebben we een grote voorraad aan alle denkbare materialen. En in onze werkplaats zagen we bijvoorbeeld aluminium en houten platen op maat. Vertel uw persoonlijke wensen, dan adviseren wij u over het beste ontwerp en gaan we aan de slag.

Stel uw vraag

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Recent afgeleverde open aanhangwagens

Elke week leveren we nieuwe aanhangwagens af. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van recent afgeleverde open aanhangwagens.

Open aanhangwagen van Hapert: veelzijdige open aanhangwagen of plateauwagen

De veelzijdige open aanhangwagens van HAPERT zijn zeer compleet uitgevoerd:

  • Compleet gelast, volbad verzinkt, chassis.
  • Elke geremde uitvoering is voorzien van een geschroefde V-dissel.
  • Opklapbaar steunwiel bij elke 2 assen is standaard.
  • Multiplex vloer, voorzien van een antisliplaag.
  • De Multiplex wanden, voorzien van een kunststof toplaag.
  • Leverbaar in verschillende kleuren.

Bij Cluistra bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor deze Azure aanhangwagen met open laadbak. Informeer naar de prijs van de door u gewenste aanhanger en laat u overtuigen door de vaste lage prijzen van onze Azure-modellen!

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.

Betrouwbare open aanhangwagens

De Azure H-plateauwagen is uitgevoerd met geanodiseerde, aluminium borden, inclusief de alom geroemde en zeer robuuste, ingebouwde HAPERT-sluitingen. Dit type aanhangwagen met open laadbak beschikt daarnaast over het ingenieuze, TÜV-gecertificeerde HAPERT-ladingvastzetsysteem, met in de zijrand geïntegreerde bindbeugels. Alle open aanhangers uit de Azure-lijn hebben een versterkt stapelrek met bindreling. Deze bindrekken zijn uitgevoerd met multiplex, aluminium of volbad verzinkte stalen wanden. Uiteraard bieden wij ook diverse uitvoeringen, accessoires en opties, zodat elke open aanhangwagen volledig kan worden afgestemd op de door u gewenste toepassing. Stel zelf uw HAPERT Azure aanhangwagen samen op de officiële website van HAPERT

Maak een afspraak voor meer informatie